, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

8 Μαΐου: «Όλα διορθώνονται» -Μια ημέρα αφιερωμένη στα φρύδια που ονειρεύεστε

Όταν προσδιορίσεις με ακρίβεια ένα πρόβλημα, έχεις αυτομάτως το μεγαλύτερο μέρος της λύσης του. Όταν ξέρεις πού να απευθυνθείς για να μάθεις πώς να το λύσεις ευκολότερα και συντομότερα, τότε κερδίζεις ενέργεια, χρόνο και χρήματα.

Τα φρύδια σας, όποια κι αν είναι η εικόνα τους τώρα, είναι κομμάτι της ιστορίας σας, μέρος της ζωής σας, ένας τρόπος για να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε. Θέλουν σεβασμό, προσοχή και αγάπη. Αν όλα αυτά δεν τα έχετε δώσει στα φρύδια σας τα τελευταία χρόνια, σίγουρα η εικόνα τους δεν είναι αυτή που πραγματικά τους αξίζει.

Σκέφτηκα να οργανώσω μια ανοιχτή συνάντηση στον χώρο μου, δίνοντάς της τον τίτλο «Όλα διορθώνονται»: στις 8 Μαΐου θα περιμένω όλες τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν την τεχνική που θα διορθώσει την εικόνα των φρυδιών τους και θα είναι σύμφωνη με τις ανάγκες τους. Τα φρύδια που πάντα ονειρεύεστε δεν ανήκουν στο μακρινό μέλλον. Είναι ήδη εδώ.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Αν έχετε ένα κακό τατουάζ από το οποίο δεν ξέρετε πώς να απαλλαγείτε, αν ορμονικές αλλαγές, ένα αυτοάνοσο νόσημα (που μπορεί να επιφέρει καθολική απώλεια τριχών), ένας τραυματισμός ή άτσαλη συμπεριφορά προς τα φρύδια σας (υπερβολική αφαίρεση) έχουν αλλάξει εντελώς την εικόνα τους, τότε σας περιμένω για να μάθετε ποια τεχνική θα είναι αυτή που πραγματικά σας ταιριάζει. 

Θεωρώ ότι η γνώση μοιάζει με την χαρά: όταν προσφέρεται, αλλάζει τον κόσμο και δίνει φτερά για να φτάσει κάποιος πολύ μακριά. Οι γνώσεις που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και οι χιλιάδες περιπτώσεις που έχουν περάσει από τα χέρια μου, με έχουν βοηθήσει να διακρίνω αμέσως τις αληθινές ανάγκες των φρυδιών μιας γυναίκας.

Έτσι αποφάσισα να σας υποδεχτώ στον χώρο μου και να λύσω κάθε απορία που μπορεί να έχετε για τις τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ (όπως το PhiRemoval, την τεχνική αφαίρεσης ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ ή το Microblading) που σίγουρα θα έχετε δει μέσα από φωτογραφίες και άρθρα, αν παρακολουθείτε τους λογαριασμούς μου στα social media και το site μου.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Αν θεωρείτε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή στο πρόσωπό σας που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας, θα αλλάξει την ψυχολογία σας και θα αυξήσει την ενέργειά σας, τότε δεν έχετε παρά να έρθετε στον χώρο μου την Κυριακή 8 Μαΐου για να βάλουμε μαζί τα θεμέλια της νέας σας εικόνας και να μιλήσουμε για όσα θέλετε να μάθετε για το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Από τις 13:00 έως τις 18:00, θα σας περιμένω για να λύσω κάθε απορία σας και ποιος ξέρει; Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα άμεσα και να δούμε παρέα στον καθρέφτη τη νέα σας εικόνα!

Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά ή με direct message στο Instagram:

210 825 3469
giannoulistavroula_grandmaster

Leave a comment