0 items - $0.00 0
Αρχική » Ο χώρος μου
Stavroula Giannouli

Αυτός είναι ο χώρος μου

Ένα Εργαστήριο Αλλαγής των Ανθρώπων. Ένας τόπος Ομορφιάς, Ανθρωπιάς, Έκφρασης.
Ακόμα κι αν ένας επαγγελματίας δεν ανταλλάξει καμία απολύτως κουβέντα με τον πελάτη του κατά τη διάρκεια της παροχής μιας υπηρεσίας, είναι ο χώρος του που έχει μιλήσει για τον ίδιο, πριν από τον ίδιο. Είναι απολύτως συναρπαστικό, ολότελα διασκεδαστικό, και σίγουρα σοβαρό το να στήνεις έναν επαγγελματικό χώρο.
Θέλει Τέχνη, Συνέπεια, Ευθύνη, Αξίες, Καλοσύνη. Ο επαγγελματικός χώρος μου, σταθερά στο κέντρο της πόλης, εδώ και πολλά χρονιά, είναι κομμάτι της καρδιάς μου. Είναι το Εργαστήρι μου. Ένας χώρος που φτιάχτηκε για να προσφέρει ουσιαστικό έργο στην κοινωνία, κάνοντας τους ανθρώπους πιο ικανοποιημένους, πιο ήρεμους, πιο δυνατούς.
Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Δεν μόνο υπηρεσία ομορφιάς. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι ασφάλεια, αυτοπεποίθηση, μέσο έκφρασης της φυσικής ομορφιάς, δύναμη, ανακούφιση. Ο επαγγελματικός μας χώρος είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό μας προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Οφείλει να είναι άνετος, να εμπνέει ευχάριστα συναισθήματα, να τηρεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, να έχει μεράκι, αισθητική, το προσωπικό αποτύπωμα του Δημιουργού του.

Η αρχή είναι το Ήμισυ του Παντός.
(και σε έναν επαγγελματικό χώρο)

Θέλω ο πελάτης να νιώθει άνεση και ασφάλεια από τα πρώτα του δευτερόλεπτα στον χώρο μου. Θέλω να εισπράττει το ειλικρινές ενδιαφέρον μας, πολύ πριν εισπράξουμε εμείς το αντίτιμο για τις υπηρεσίες που προσφέραμε. Θέλω να νιώθει ότι μπορεί να εκφραστεί αληθινά και ουσιαστικά χωρίς να φοβάται. Να αισθάνεται ότι για κάποιον είναι μοναδικός. Για εμάς!

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Ο χώρος θέλω να είναι γεμάτος όμορφες λεπτομέρειες που δείχνουν πώς αντιλαμβάνομαι την Ομορφιά. Γι’ αυτό και θα δείτε μεγάλες προσωπικότητες να κοσμούν τους τοίχους του.

Πρόσωπα που άφησαν ιστορία για το προσωπικό τους στυλ (και τα φρύδια τους, φυσικά!).

Η εμπειρία του χώρου, συνεχίζεται και μετά την έξοδο από αυτόν.

Είναι ωραίο ένας επαγγελματίας να δείχνει σε κάποιον ενδιαφέρον και νοιάξιμο και από κοντά και από απόσταση. Είναι πολύ σημαντικό κάποιος να φεύγει από τον χώρο σου με τις πιο καλές αναμνήσεις. Να θυμάται ανθρώπους που του χαμογέλασαν, που μπήκαν στη θέση του, που τον καθοδήγησαν με ακρίβεια και ήθελαν να του πάρουν μόνο τα χρήματα.

Ο χώρος μου είναι μέρος της ταυτότητάς μου. Γι’αυτό θέλω να του δείχνω πάντα προσοχή. Να βάζω όλο το μεράκι μου για να γίνεται καλύτερος και να σας αρέσει πραγματικά. 

Stavroula Giannouli

This is my workplace

Workshop on human change. A place for beauty, humanity, expression.
Even if a professional doesn’t say a word to a client when they’re working, it’s their space that’s spoken for them, before them. It’s totally fascinating, totally fun and definitely serious to create a professional space.
It takes art, consistency, accountability, values, kindness. For many years now, my professional space, firmly established in the city centre, has been a part of my heart. It is my workshop. A space that was built to offer meaningful work to society, to make people more content, more peaceful, more powerful.
Semi-permanent make-up is a very serious business. Not just a beauty service. It is much more than that. It is security, self-confidence, a means of expressing natural beauty, strength and relief. Our professional space is a way of expressing our appreciation and respect for the people who trust us. It must be comfortable, evoke pleasant emotions, comply with all safety protocols, have taste, aesthetics, the personal imprint of its creator.
I want the client to feel comfortable and safe from the first seconds they are in my space. I want them to feel our sincere interest, long before we collect payment for services rendered.
I want them to feel that they can express themselves authentically and meaningfully without fear. To feel that they are unique to someone. To us!

The details that make the difference

I want the space to be full of beautiful details that show how I perceive beauty. That’s why you’ll see great personalities decorating the walls. Faces that have made history for their personal style (and eyebrows, of course!).

The experience of the place, continues after you leave it.

It’s nice for a professional to show someone interest and caring both up close and from a distance. It’s very important that someone leaves your venue with the best memories. He should remember people who smiled at him, who put themselves in his shoes, who guided him accurately and only wanted to take his money.

My space is part of my identity. That’s why I always want to pay attention to it. To put all my care into it to make it better and for you to really like it.

Testimonials

Είπαν για εμάς!

`{`trustindex no-registration=google`}`

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Είναι μεγάλη τύχη να συναντάς στον δρόμο σου έναν Άνθρωπο και έναν Επαγγελματία σαν την κα Γιαννούλη. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 31 χρόνια παρέχει τις υπηρεσίες της ακούραστα, πάντα με ποιότητα, πάντα με όραμα. Μόνο ένας άνθρωπος που αγαπά τόσο βαθιά την δουλειά του μπορεί να το καταφέρει! Είναι μια εξαίρετη εκπαιδεύτρια που καταφέρνει να δημιουργεί νέες προοπτικές ζωής στις μαθήτριές της.

Νάνσυ Μητροπούλου

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Θα μπορούσα να μιλώ ώρες για την σχέση που με ενώνει με την κα Γιαννούλη. Είναι υπόδειγμα επαγγελματισμού! Την αγαπάμε πολύ και εύχομαι να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να κάνει όμορφες τις γυναίκες.

Βασιλική Δασκαλάκη

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Η δουλειά της κας Γιαννούλη είναι συνώνυμη της εμπιστοσύνης. Είναι πάντα χαμογελαστή, ξέρει να ακούει με προσοχή τους πελάτες της και πάντα θα τεκμηριώσει την επαγγελματική της γνώμη με ειλικρίνεια και ακρίβεια. Δεν προσφέρει απλά τέλειο αποτέλεσμα, αλλά νοιάζεται και για την εξέλιξή του. Δεν θα πει ποτέ υπερβολές και ψέματα για να κερδίσει τον πελάτη. Είναι αυθόρμητη και την ενδιαφέρει να προσφέρει ένα αληθινά ποιοτικό αποτέλεσμα.

Ελευθερία Μπερίκου

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Γνωρίζω και εμπιστεύομαι την Σταυρούλα τα τελευταία 5 χρόνια καθώς η δουλειά της και οι γνώσεις της στον τομέα της ομορφιάς είναι μοναδικές. Είναι ένας ξεχωριστός και πολύ δοτικός άνθρωπος, γενναιόδωρη, τελειομανής, ευφυής, μια γυναίκα με υψηλή αισθητική, η «Βασίλισσα των φρυδιών» όπως μου αρέσει να την αποκαλώ.

Μαρία Περδικέα

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας η κα Γιαννούλη. Ένας πολύ καλός άνθρωπος. Δεν την ενδιαφέρει μόνο να εξυπηρετήσει αλλά να προσφέρει πραγματικά στον κόσμο μέσα από την δουλειά της.

Μυρτώ Καλλέργη

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Με συνδέει πολύχρονη σχέση με την κα Γιαννούλη. Κάνει τους πελάτες της να νιώθουν άνεση και από την πρώτη στιγμή που την γνωρίζουν, τους εμπνέει εμπιστοσύνη. Αυτό που με έχει γοητεύσει και την κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει είναι ότι θυμάται κάθε λεπτομέρεια που αφορά τους πελάτες της, όσος καιρός κι αν περάσει.

Σπυριδούλα Μπερίκου

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Η κα Γιαννούλη είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και μια επαγγελματίας που ξεχωρίζει. Kαταφέρνει πάντα να διατηρεί ακούραστα το χαμόγελό της. Είχα πρόβλημα με την εικόνα των φρυδιών μου και κατάφερε με το άριστο αποτέλεσμα της δουλειάς της να μου αλλάξει ολόκληρη την καθημερινότητα. Ένιωσα ένα μεγάλο δώρο. Δεν την αλλάζω με τίποτα.

Δήμητρα Κοντονίκα

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
iwanna mkr
2023-04-29
Κυρία Σταυρουλα σας ευχαριστω πολυ πολυ για τα φρύδια που μου φτιάξατε! Μια γυναίκα γεμάτη χαμόγελο, καλοσυνατη και γλυκύτατη!! Έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις απορίες μου! Εξαιρετική στη δουλειά σας! Έψαχνα καιρό να βρω που θα παω και τελικά εμπιστεύθηκα εσάς και δεν έπεσα έξω!! Σας ευχαριστω και παλι και τα λέμε συντομα από κοντά ξανά 👏👏👏👏
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
Dora P
2023-04-14
Η κα Γιαννούλη είναι εξαιρετική, καταρτισμένη, πάντα εύστοχη και αποτελεσματική σε ό,τι θεραπεία προτείνει! Είναι ευγενέστατη, προσιτή και πάντα με αυθεντικό χαμόγελο! Αντίστοιχη ευγένεια διακατέχει και το προσωπικό (Ζωή) οπού διαχειρίζεται όποια κατάσταση με ενδιαφέρον, καλή διάθεση και επαγγελματισμό!
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
Styliani Atlamazoglou
2023-04-06
Εξαιρετική δουλειά!
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
Μαρια Χριστινα Δεμιρτζογλου
2023-04-05
Η κυρια Σταυρουλα είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος κι επαγγελματίας. Τη γνώρισα ως δασκάλα για την εφαρμογή microblading και το πρώτο της μέλημα ήταν να εξελίσσω την τεχνικη μου, και να βρίσκεται δίπλα μου σε κάθε δοκιμασία που αντιμετώπιζα. Με τον τρόπο της με έκανε να νιώθω άνετα στην πρώτη εφαρμογή που πάντα έχουμε τρακ και με τις συμβουλές και την καθοδήγηση της σε όλη την πορεία του εκπαιδευτικού προγραμματος με έκανε να βελτιωθώ και γιαυτο της χρωστάω πολλά και την ευχαριστώ!!! Πάντα θα είναι η πρώτη μου επιλογή και για οτιδήποτε άλλο διαλέξω να μάθω!!
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
Maria Chatziantoniou
2023-04-04
Σήμερα επισκέφτηκα για πρώτη φορά το κέντρο αισθητικής της κυρίας Γιαννούλη. Ένας πολύ πολύ όμορφος ζεστός και φιλόξενος χώρος. Η ίδια είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την θεραπεία που έκανα. Επίσης και τα κορίτσια είναι πολύ ευγενικά. Σίγουρα θα ξανά έρθω. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλές γιορτές σας εύχομαι.
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
Μαρία Ανδρεολάτου
2023-04-02
Επισκέφτηκα την κυρία Γιαννούλη με προηγούμενο microblaiding απο άλλη συνάδελφο που το είχα φτιάξει στο παρελθόν! Κάναμε αφαίρεση δυο φορές με λέιζερ καθώς είχε αλλάξει χρώμα το φρύδι μου και δεν μου άρεσε πλέον, και στην συνέχεια ξεκινήσαμε τις εφαρμογές. Είναι άψογη επαγγελματίας ,αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και κατευθείαν ένιωσα άνετα και πως βρίσκομαι σε καλά χέρια ! Το αποτέλεσμα με εξέπληξε ! Φυσικότατο και ο,τι πρέπει για το δικό μου πρόσωπο ! Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας και η κυρία Γιαννούλη κάνει θαύματα !Με επαγγελματισμό και σεβασμό στις επιθυμίες μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ!!!! Έχω ένα φανταστικό φρύδι πλέον . Ακολούθησα όλες τις οδηγίες της πιστά και με υπομονή και κατέληξα να έχω ένα υπέροχο αποτέλεσμα ! Σας ευχαριστώ για όλα ! Νιώθω ξανά αυτοπεποίθηση ! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Άξια εμπιστοσύνης !
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
Georgia Anagnostopoulou
2023-02-28
Πήρα το σεμινάριο το online . Έμεινα πολύ ευχαριστημένη . Η κυρία ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ήταν κατατοπιστικότατη κ επεξηγηματική !!! Θα ακολουθήσω κ αλλά σεμινάρια μαζί της . Το συνιστώ σε όλους όσους ενδιαφέρονται .
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
Irene Kalfa
2023-02-28
Την κα Γιαννούλη την γνώρισα ως εκπαιδεύτρια στην ακαδημία Phi Academy! Άνθρωπος δοτικός, πάντα με χαμόγελο, μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της με υπομονή και επιμονή! Η καλύτερη και σαν επαγγελματίας!