0 items - $0.00 0
Stavroula Giannouli

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ

Εδώ παίρνουν σάρκα και οστά τα όνειρα, ομορφαίνουν τα πρόσωπα, χαράσσονται νέοι δρόμοι. Αυτός είναι ο χώρος μου.

Ο χώρος που μοιράζομαι μαζί σας και φτιάχτηκε με οδηγό την χαρά της δημιουργίας. Οι λεπτομέρειές του μαρτυρούν πολλά για τον τρόπο που βλέπω την δουλειά μου, αλλά και την ζωή.

Μου αρέσει η καθαρότητα και το φως, με εμπνέει η τέχνη, με ξεκουράζει η χαλαρή ατμόσφαιρα. Όλα αυτά ήθελα να έχουν τον πρώτο λόγο εδώ.

Ήθελα η αίσθηση που δημιουργεί ο χώρος σε όποιον τον επισκέπτεται να είναι η ίδια με αυτή που έχω κάθε φορά που μπαίνω σε αυτόν για να εργαστώ: αναζωογόνηση.

Η σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής και ο σεβασμός στις ανάγκες σας είναι δύο βασικές προϋποθέσεις για να νιώθετε ασφαλείς και δύο προτεραιότητες για εμάς όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα από φωτογραφίες έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το προσωπικό μου εργαστήριο ομορφιάς που θέλει με διακριτικότητα να ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη. Στους τοίχους του θα συναντήσετε τις μορφές προσωπικοτήτων που έγραψαν ιστορία. Την δική σας ιστορία θέλω να γράψετε κι εσείς!

Όταν πραγματοποιείται ένα όνειρο, η χαρά είναι το φυσικό επακόλουθο. Έτσι, όταν πραγματοποίησα το προσωπικό μου όνειρο για την δημιουργία ενός χώρου αφιερωμένου στην ομορφιά, δεν θα μπορούσα να μην νιώθω ενθουσιασμό και πληρότητα. Αλλά και ευθύνη. Γιατί όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια στη δουλειά μας.

Ελπίζω να βρίσκονται πάντα τα μέσα και οι τρόποι για να πραγματοποιείτε κι εσείς τα όνειρά σας. Η αίσθηση είναι μαγική!

iwanna mkr
iwanna mkr
2023-04-29
Κυρία Σταυρουλα σας ευχαριστω πολυ πολυ για τα φρύδια που μου φτιάξατε! Μια γυναίκα γεμάτη χαμόγελο, καλοσυνατη και γλυκύτατη!! Έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις απορίες μου! Εξαιρετική στη δουλειά σας! Έψαχνα καιρό να βρω που θα παω και τελικά εμπιστεύθηκα εσάς και δεν έπεσα έξω!! Σας ευχαριστω και παλι και τα λέμε συντομα από κοντά ξανά 👏👏👏👏
Dora P
Dora P
2023-04-14
Η κα Γιαννούλη είναι εξαιρετική, καταρτισμένη, πάντα εύστοχη και αποτελεσματική σε ό,τι θεραπεία προτείνει! Είναι ευγενέστατη, προσιτή και πάντα με αυθεντικό χαμόγελο! Αντίστοιχη ευγένεια διακατέχει και το προσωπικό (Ζωή) οπού διαχειρίζεται όποια κατάσταση με ενδιαφέρον, καλή διάθεση και επαγγελματισμό!
Styliani Atlamazoglou
Styliani Atlamazoglou
2023-04-06
Εξαιρετική δουλειά!
Μαρια Χριστινα Δεμιρτζογλου
Μαρια Χριστινα Δεμιρτζογλου
2023-04-05
Η κυρια Σταυρουλα είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος κι επαγγελματίας. Τη γνώρισα ως δασκάλα για την εφαρμογή microblading και το πρώτο της μέλημα ήταν να εξελίσσω την τεχνικη μου, και να βρίσκεται δίπλα μου σε κάθε δοκιμασία που αντιμετώπιζα. Με τον τρόπο της με έκανε να νιώθω άνετα στην πρώτη εφαρμογή που πάντα έχουμε τρακ και με τις συμβουλές και την καθοδήγηση της σε όλη την πορεία του εκπαιδευτικού προγραμματος με έκανε να βελτιωθώ και γιαυτο της χρωστάω πολλά και την ευχαριστώ!!! Πάντα θα είναι η πρώτη μου επιλογή και για οτιδήποτε άλλο διαλέξω να μάθω!!
Maria Chatziantoniou
Maria Chatziantoniou
2023-04-04
Σήμερα επισκέφτηκα για πρώτη φορά το κέντρο αισθητικής της κυρίας Γιαννούλη. Ένας πολύ πολύ όμορφος ζεστός και φιλόξενος χώρος. Η ίδια είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την θεραπεία που έκανα. Επίσης και τα κορίτσια είναι πολύ ευγενικά. Σίγουρα θα ξανά έρθω. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλές γιορτές σας εύχομαι.
Μαρία Ανδρεολάτου
Μαρία Ανδρεολάτου
2023-04-02
Επισκέφτηκα την κυρία Γιαννούλη με προηγούμενο microblaiding απο άλλη συνάδελφο που το είχα φτιάξει στο παρελθόν! Κάναμε αφαίρεση δυο φορές με λέιζερ καθώς είχε αλλάξει χρώμα το φρύδι μου και δεν μου άρεσε πλέον, και στην συνέχεια ξεκινήσαμε τις εφαρμογές. Είναι άψογη επαγγελματίας ,αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και κατευθείαν ένιωσα άνετα και πως βρίσκομαι σε καλά χέρια ! Το αποτέλεσμα με εξέπληξε ! Φυσικότατο και ο,τι πρέπει για το δικό μου πρόσωπο ! Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας και η κυρία Γιαννούλη κάνει θαύματα !Με επαγγελματισμό και σεβασμό στις επιθυμίες μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ!!!! Έχω ένα φανταστικό φρύδι πλέον . Ακολούθησα όλες τις οδηγίες της πιστά και με υπομονή και κατέληξα να έχω ένα υπέροχο αποτέλεσμα ! Σας ευχαριστώ για όλα ! Νιώθω ξανά αυτοπεποίθηση ! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Άξια εμπιστοσύνης !
Georgia Anagnostopoulou
Georgia Anagnostopoulou
2023-02-28
Πήρα το σεμινάριο το online . Έμεινα πολύ ευχαριστημένη . Η κυρία ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ήταν κατατοπιστικότατη κ επεξηγηματική !!! Θα ακολουθήσω κ αλλά σεμινάρια μαζί της . Το συνιστώ σε όλους όσους ενδιαφέρονται .
Irene Kalfa
Irene Kalfa
2023-02-28
Την κα Γιαννούλη την γνώρισα ως εκπαιδεύτρια στην ακαδημία Phi Academy! Άνθρωπος δοτικός, πάντα με χαμόγελο, μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της με υπομονή και επιμονή! Η καλύτερη και σαν επαγγελματίας!