0 items - $0.00 0
Αρχική » Υπηρεσίες » Microblading: Υπηρεσία ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών » Οι λόγοι που το microblading έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε άνδρες και γυναίκες
Microblading

Οι λόγοι που το microblading έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε άνδρες και γυναίκες

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Ορμονικές αλλαγές, αυτοάνοσα νοσήματα, τραυματισμοί

Ορμονικές αλλαγές ή ένα αυτοάνοσο νόσημα (πχ. αλωπεκία) μπορούν να επιφέρουν καθολική απώλεια τριχών. Ένα κομμάτι ολόκληρης της εκφραστικότητας του προσώπου χάνεται μαζί με τα φρύδια. Ακόμα, ένας ξαφνικός τραυματισμός στο πρόσωπο μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα των φρυδιών. Εκεί έρχεται το microblading για να δώσει λύση με μακρά διάρκεια.

Χρήση μολυβιών

Το ότι κάποτε χειριστήκατε απερίσκεπτα το τσιμπιδάκι φρυδιών και αφαιρέσατε επιπόλαια τρίχες, δεν σημαίνει ότι για όλη την υπόλοιπη ζωή σας θα πρέπει να πορευτείτε με ελλειμματικά φρύδια. Άνθρωποι που έχουν κουραστεί να χρησιμοποιούν το μολύβι των φρυδιών για να καλύψουν κενά ή να χρωματίσουν τα φρύδια τους, καταφεύγουν στο microblading για ένα σταθερό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα, ακόμα κι αν ιδρώσουν ή βρέξουν το πρόσωπό τους.

Λάθος έκφραση

Το λάθος σχήμα των φρυδιών είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο γυναίκες και άνδρες απευθύνονται στη Σταυρούλα Γιαννούλη για να προχωρήσουν στην διαδικασία του microblading. Aν είστε εκ φύσεως άτομα χαρούμενα και αποφασιστικά, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα λεπτά, καθοδικά φρύδια εκπέμπουν το εντελώς αντίθετο για εσάς: ότι είστε προβληματισμένοι για κάτι ή ότι κάτι σας απασχολεί διαρκώς. Δεν είναι κρίμα ένα λάθος σχήμα φρυδιών να δημιουργεί μια μη αντιπροσωπευτική εικόνα για την προσωπικότητά σας στους γύρω σας; Το microblading υπόσχεται βλέμμα που εκπέμπει δυναμισμό και φρύδια που πλαισιώνουν με πολύ ισορροπημένο τρόπο τα μάτια.

Tι πρέπει να επιδιώκετε με το microblading;

Όλα αυτά τα χρόνια, η Σταυρούλα Γιαννούλη έχει αποδείξει με το έργο της ότι υποστηρίζει τη δύναμη του ανεπιτήδευτου και την ομορφιά του φυσικού. Για εκείνη δεν υπάρχει «τέλειο» φρύδι. Τέλειο φρύδι είναι το φρύδι που κρύβει μέσα του την ατέλεια. Είναι αυτή που αποδεικνύει και την φυσικότητά του.

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα φρύδια μετά την εφαρμογή της τεχνικής

Καθήκον του ειδικού τεχνίτη είναι να δημιουργεί φρύδια που εναρμονίζονται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και κανείς δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι είναι αποτέλεσμα τεχνικής.

Η Σταυρούλα Γιαννούλη στοχεύει πάντα να δημιουργεί φρύδια συμμετρικά, απαλά σχηματισμένα, χωρίς κενά, περιποιημένα, φυσικά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να είναι δεσμευτικό, δηλαδή τόσο βαρύ που να μην σας αφήνει να τονίζετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα χαρακτηριστικά σας.

Τι πρέπει να αποφύγετε πριν και μετά την εφαρμογή του microblading

Τι δεν επιτρέπεται να κάνετε πριν το Microblading

1 ημέρα πριν: Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση καφέ, αλκοόλ ή ενεργειακών ποτών.
2 ημέρες πριν: Δεν επιτρέπεται η λήψη αραιωτικών αίματος όπως ασπιρίνης, νιασίνης, βιταμίνης Ε, ιβουπροφαίνης, ιχθυελαίου και βιταμινών.
3 ημέρες πριν:  Θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και το μαύρισμα. Δεν θα πρέπει να εφαρμόζετε στο δέρμα σας τοπικά ρετινοειδή προϊόντα. Δεν ενδείκνυται η αποτρίχωση με κερί.
1 μήνα πριν: Δεν πρέπει να προχωρήσετε σε botox και fillers στην περιοχή των κροτάφων, των ματιών και του μετώπου.
2 μήνες πριν: Δεν ενδείκνυνται χημική απολέπιση, απολέπιση με λέιζερ, δερμοαπόξεση ή οποιαδήποτε άλλη έντονη θεραπεία.

Tι δεν επιτρέπεται να κάνετε μετά το Microblading

Tην πρώτη εβδομάδα: Θα πρέπει να αποφύγετε την εφαρμογή κρεμών. Επιτρέπεται μόνο η προστατευτική κρέμα που θα έχετε προμηθευτεί. Αποφύγετε την βάση μακιγιάζ στην περιοχή των φρυδιών, καθώς και τις εργασίες που προκαλούν πολύ ιδρώτα όπως είναι η σάουνα, το μασάζ προσώπου και η έκθεση σε ατμό.

Για τις επόμενες 30 ημέρες: Αποφύγετε σολάριουμ, ηλιοθεραπεία, μικροδερμοαπόξεση, φωτοθεραπεία, χημική απολέπιση, οξέα φρούτων και κρέμες που περιέχουν αναγεννητικούς παράγοντες. Αποφύγετε θεραπείες λέιζερ στην περιοχή της εφαρμογής, επειδή μπορεί να καταστρέψουν την χρωστική και να προκαλέσουν εγκαύματα.