0 items - $0.00 0

Smile Woman’s Day

Οκτώβριος 2022

Άλλη μία μέρα προσφοράς, άλλη μία μέρα χαράς και συγκίνησης, διεξήχθη στις 16 Οκτωβρίου 2022 στο χώρο μου, αλλά και σε πολλούς άλλους χώρους ημιμόνιμου μακιγιάζ, ανά την Ελλάδα!!!

Οι τεχνίτριες που συμμετέχουν στην ομάδα μας, άνοιξαν αφιλοκερδώς τις πόρτες των δικών τους χώρων σε όλη την Ελλάδα, και παρείχαν ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες τους, σε όλες εκείνες & εκείνους που τις είχαν πραγματικά ανάγκη.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ γίνεται μία πράξη προσφοράς και αγάπης!

Αν έχετε ολική ή μερική απώλεια τριχών στην περιοχή των φρυδιών και η οικονομική σας κατάσταση δεν επιτρέπει την εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ, η ομάδα του Smile Woman’s Day θα σας περιμένει για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς.

Smile Woman’s Day

Απρίλιος 2022

Μια ημέρα χαράς, προσφοράς και ενθάρρυνσης.

Tην Κυριακή 17 Απριλίου, εγώ και μια ομάδα αξιόλογων Τεχνιτριών ημιμόνιμου μακιγιάζ, προσφέραμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας σε γυναίκες που το είχαν πραγματικά ανάγκη. Το υπέροχο αποτέλεσμα, μοίρασε χαμόγελα και αυτοπεποίθηση.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ένα ακριβό δώρο και κάθε χρόνο, η Smile Woman’s Day θα είναι μια μεγάλη γιορτή για τις γυναίκες.

Microblading από την brow expert Σταυρούλα Γιαννούλη

Οκτώβριος 2022

Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη καινοτόμο τεχνική των φρυδιών Microblading από τη Grand Master Σταυρούλα Γιαννούλη. Το Microblading είναι μια τεχνική σχεδίασης και σχηματισμού των φρυδιών που δημιουργεί μια φυσική και εκθαμβωτική εμφάνιση.

Η brow expert Σταυρούλα Γιαννούλη, ένας έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα του Microblading, θα σας καθοδηγήσει μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία. Θα εξηγήσει τα βήματα που ακολουθούνται, από τη μέτρηση, τη σχεδίαση και την αναισθησία, μέχρι την εφαρμογή της τεχνικής και την επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

Θα μάθετε πώς να επιλέξετε το κατάλληλο σχήμα για τα φρύδια των πελατών σας, πώς να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες τεχνικές μικροσκοπικής κοπής για να δημιουργήσετε τις ρεαλιστικές τρίχες και, πώς να επιτύχετε μια μακράς διάρκειας φυσική εμφάνιση.

Με αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για να παρέχετε τη θεραπεία Microblading φρυδιών με επιτυχία.

Μέτρηση και Σχηματισμός Φρυδιών III

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: Τρίτο μέρος του video Μέτρηση και Σχηματισμός Φρυδιών

Μέτρηση και Σχηματισμός Φρυδιών II

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: Δέυτερο μέρος του video Μέτρηση και Σχηματισμός Φρυδιών

Μέτρηση και Σχηματισμός Φρυδιών I

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: Πρώτο μέρος του video Μέτρηση και Σχηματισμός Φρυδιών

Η Μέτρηση και Σχηματισμός Φρυδιών είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται για να επιτευχθεί το ιδανικό σχήμα και στυλ για τα φρύδια σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ένας επαγγελματίας του σχηματισμού φρυδιών θα αξιολογήσει τις φυσικές σας φρυδιές, τη μορφή του προσώπου σας και τις προτιμήσεις σας, προκειμένου να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο σχήμα.

Η διαδικασία της μέτρησης συνήθως περιλαμβάνει τη χρήση εργαλείων, όπως μολύβι φρυδιών και κλίμακα μέτρησης, για να προσδιοριστεί το ιδανικό μήκος, πάχος και το σημείο της αρχής, της καμπύλης και της ουράς των φρυδιών σας. Στη συνέχεια, ο επαγγελματίας θα προχωρήσει στον σχηματισμό των φρυδιών, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, όπως αποτρίχωση με τσιμπιδάκι, κερί, κλωστή ή μηχανή.

Ο σκοπός της Μέτρησης και Σχηματισμού Φρυδιών είναι να δημιουργηθεί ένα φυσικό και ισορροπημένο σχήμα που θα ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα ενισχύσει την εμφάνισή σας. Ένα σωστά σχηματισμένο φρύδι μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, να προσδώσει ένα αίσθημα ομορφιάς και να συμπληρώσει το μακιγιάζ σας.

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τη διαδικασία της Μέτρησης και Σχηματισμού Φρυδιών σε έναν επαγγελματία, καθώς αυτός θα έχει την τεχνική κατάρτιση και την εμπειρία να δημιουργήσει το κατάλληλο σχήμα που θα ενισχύει την ομορφιά σας.

Αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή

Τα φρύδια αποτελούν τον καθρέφτη του προσώπου μας και ο σωστός σχηματισμός τους μπορεί να δώσει μια τέλεια εικόνα. Ανεξάρτητα από το αν τα φρύδια σας είναι φυσικά ατημέλητα ή έχουν υποστεί υπερβολική αποτρίχωση με τσιμπιδάκι, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε καλοσχηματισμένα φρύδια μέσω των υπηρεσιών που προσφέρουμε:

  • Αποτρίχωση με τσιμπιδάκι
  • Αποτρίχωση με κερί
  • Αποτρίχωση με κλωστή
  • Βαφή των φρυδιών
  • Χρήση χέννας

Με τη βοήθεια αυτών των υπηρεσιών, μπορείτε να δώσετε σχήμα και ένταση στα φρύδια σας, προσδίδοντας έναν εντυπωσιακό πλαισιωτόρο στο πρόσωπό σας. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ταιριάζοντας το σχήμα των φρυδιών στα προσωπικά σας χαρακτηριστικά. Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και αναδείξτε την ομορφιά των φρυδιών σας.

Lash Lift – Γύρισμα Βλεφαρίδων

Αποκτήστε Εντυπωσιακές Βλεφαρίδες με το Lash Lift:

Το Lash Lift, επίσης γνωστό ως Γύρισμα Βλεφαρίδων, είναι μια θεραπεία που προσφέρει άμεσα στις βλεφαρίδες σας ανόρθωση, διαχωρισμό και επιπλέον σαφήνεια, χωρίς τη χρήση επεκτάσεων ή επιβλαβών χημικών ουσιών.

Γνωστό και ως η ήπια εναλλακτική λύση για την επιμήκυνση των βλεφαρίδων, το γύρισμα των βλεφαρίδων δρα στις φυσικές σας τρίχες και τους προσδίδει μια εντυπωσιακή καμπυλότητα, που ανταγωνίζεται την εφέ μιας κορυφαίας μάσκαρας. Μετά την εφαρμογή, φαίνεται σαν να έχετε χρησιμοποιήσει μια πραγματικά εξαιρετική και αδιάβροχη μάσκαρα.

Η διαδικασία του γύρισματος διαρκεί περίπου 25 λεπτά, και τα αποτελέσματα είναι ορατά για 6 έως 8 εβδομάδες. Αντίθετα με τις επεκτάσεις βλεφαρίδων, μπορείτε να τρίψετε τα μάτια σας ή να φορέσετε μακιγιάζ χωρίς να επηρεαστούν οι φυσικές σας βλεφαρίδες.

After Care – Φροντίδα των φρυδιών στο σπίτι

Ξεκλειδώστε τα μυστικά για αψεγάδιαστα φρύδια με το ενημερωτικό μας βίντεο στο YouTube, με τίτλο “Περιποίηση Φρυδιών – μετά την εφαρμογή Microblading – after care μετά την εφαρμογή”. Βυθιστείτε στον κόσμο του microblading και ανακαλύψτε τα βασικά βήματα μεταφροντίδας για τη διατήρηση τέλειων φρυδιών. Από τις εξειδικευμένες τεχνικές μέχρι τα χρονοδιαγράμματα επούλωσης, ο ολοκληρωμένος οδηγός μας θα σας εφοδιάσει με τις γνώσεις που χρειάζεστε για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε τα φρύδια σας με microblading. Παρακολουθήστε τώρα και ανεβάστε το παιχνίδι των φρυδιών σας στο επόμενο επίπεδο!