0 items - $0.00 0
Microblading

Microblading: Μάθετε τα πάντα για την υπηρεσία ημιμόνιμου μακιγιάζ από τη Σταυρούλα Γιαννούλη!

Τα φρύδια σας είναι ένα κομμάτι από τη ζωή σας. Η εικόνα τους καθρεφτίζει τον τρόπο με τον οποίο τους έχετε συμπεριφερθεί, αλλά και καταστάσεις που σας επηρέασαν. Αν η εικόνα τους δεν σας ικανοποιεί πλέον, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. H υπηρεσία ημιμόνιμου μακιγιάζ microblading δημιουργεί μια νέα συνθήκη στη ζωή όσων το έχουν επιλέξει. Δεν είναι ένα απλό τατουάζ φρυδιών με αποτέλεσμα που δείχνει υπερβολικό ή ψεύτικο. Μια επιτυχημένη εφαρμογή της υπηρεσίας microblading δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή από τους γύρω σας γιατί πολύ απλά, το αποτέλεσμα είναι άκρως φυσικό.

Η Σταυρούλα Γιαννούλη, πρωτεργάτρια του Microblading στην Ελλάδα, με πολυετή πείρα στον χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορεί να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα απόλυτα συμβατό με τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλάζοντας την ποιότητα της καθημερινής σας περιποίησης.

Δεν μιλάμε για ένα απλό τατουάζ φρυδιών, αλλά για microblading!

Η διαδικασία της εφαρμογής ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών από την Σταυρούλα Γιαννούλη!

Το microblading δεν είναι μια απλή εφαρμογή tattoo φρυδιών. Έχει τη δική του φιλοσοφία. Στο microblading, η brow expert Σταυρούλα Γιαννούλη, έχοντας λάβει υπόψη της το ιστορικό υγείας, τη γνώμη και τις ιδιαίτερες αισθητικές ανάγκες του κάθε πελάτη, δημιουργεί πολύ λεπτές γραμμούλες, εμφυτεύοντας χρώμα μέσα στο δέρμα του με ειδικές βελόνες. Ο σχηματισμός του περιγράμματος των φρυδιών γίνεται με ειδικό εργαλείο-διαβήτη. Έτσι, μπορεί να εξασφαλιστεί το ιδανικό σχήμα ανάλογα με τη συμμετρία του προσώπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή microblading γίνεται χωρίς την αφαίρεση των φυσικών τριχών, μιας κι αυτές καθοδηγούν τον ειδικό τεχνίτη για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία γίνεται με το χέρι και όχι με μηχάνημα. Αυτές οι πολύ λεπτές γραμμούλες μπλέκονται με τις φυσικές τρίχες και δημιουργούν μια πολύ φυσική πύκνωση. Το ίδιο φυσικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και όταν δεν υπάρχουν καθόλου φυσικές τρίχες.

Η διάρκεια του microblading και οι παράγοντες που την καθορίζουν

Η εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ microblading ολοκληρώνεται σε δύο συνεδρίες έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί η χρωστική ουσία στο δέρμα και να τελειοποιηθεί το αποτέλεσμα. Το microblading διαρκεί κατά μέσο όρο από ένα έως τρία χρόνια, ενώ η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από ένα σύνολο παραγόντων, εξωτερικών και εσωτερικών.

– Οι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη διάρκεια του microblading

Οι εξωτερικοί παράγοντες, περιλαμβάνουν την έκθεση στον ήλιο, την ηλικία του πελάτη, το χρώμα και τον τύπο του δέρματός του. Για παράδειγμα, το νεανικό δέρμα, λόγω του ότι ανανεώνεται με ταχύ ρυθμό, συγκρατεί λιγότερο χρώμα σε σχέση με ένα πιο ώριμο δέρμα που ανανεώνεται πιο αργά. Τα άτομα με σκουρόχρωμο δέρμα (λόγω των μελανοκυττάρων) συγκρατούν περισσότερο χρώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε σχέση με τα άτομα που έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα. Η διάρκεια του αποτελέσματος σε ένα λιπαρό δέρμα είναι μικρότερη από την διάρκεια του αποτελέσματος σε ένα λεπτό, ξηρό δέρμα. Το πρώτο χάνει πιο γρήγορα το χρώμα σε σχέση με το δεύτερο, λόγω της συχνότερης ανανέωσης των κυττάρων.

Oι εσωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη διάρκεια του Microblading 

Η δεύτερη μεγάλη κατηγορία είναι οι εσωτερικοί παράγοντες. Πριν την εφαρμογή των τεχνικών ημιμόνιμου μακιγιάζ, η Σταυρούλα Γιαννούλη θα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζει το αν ο πελάτης της λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ή έχει προβλήματα υγείας. Είναι σημαντική η γνώση τυχόν προβλημάτων, καθώς αυτά μπορεί να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του αποτελέσματος. Για παράδειγμα, η αυτοάνοση θυρεοειδική νόσος Hashimoto, μπορεί να μην είναι απαγορευτική για την εφαρμογή των τεχνικών ημιμόνιμου μακιγιάζ, ωστόσο, δεν βοηθά το αποτέλεσμα να διαρκέσει μέσα στο χρόνο. Υπάρχει δυσκολία στη σταθεροποίηση της χρωστικής και χρειάζονται πιο τακτικές επαναλήψεις. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ δεν ενδείκνυνται σε άτομα με δερματικά προβλήματα που βρίσκονται σε έξαρση (π.χ. ψωρίαση).

Επιπρόσθετα, η διάρκεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών μπορεί να επηρεαστεί από ένα παλαιότερο τατουάζ φρυδιών στο δέρμα. Αν υπάρχει προγενέστερη εφαρμογή ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών, ένα διαγνωστικό ραντεβού είναι απαραίτητο για να ξέρετε ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσετε. Το σχήμα, η θέση του σχήματος και το χρώμα του προηγούμενου ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο πάνω σε αυτό. Καλό θα είναι να γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για εσάς εξαρχής.

Γιατί να επιλέξετε το microblading για τα φρύδια σας;

Γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες που καλείται να διαχειριστεί στην καθημερινότητά του ένα άτομο που δεν απολαμβάνει την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που προσφέρει ένα συμμετρικό φρύδι, που δεν είναι εναρμονισμένο με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Με το microblading, το συναισθηματικό βάρος αλλά και τα μολύβια φρυδιών – που χρησιμοποιούνται για να «ζωγραφίζουν» τα φρύδια με εντελώς λάθος τρόπο – πάνε στην άκρη.

Μια ασθένεια, ένα ατύχημα, το επιπόλαιο βγάλσιμο των φρυδιών με τσιμπιδάκι, ένα κακό tattoo φρυδιών μετά από μια χαμηλής ποιότητας εφαρμογή αλλά και το πέρασμα του χρόνου, είναι μερικοί από τους λόγους που οδηγούν ολοένα περισσότερες γυναίκες και άνδρες στην εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών.

Οι λόγοι που το microblading έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε άνδρες και γυναίκες

– Ορμονικές αλλαγές, αυτοάνοσα νοσήματα, τραυματισμοί

Ορμονικές αλλαγές ή ένα αυτοάνοσο νόσημα (πχ. αλωπεκία) μπορούν να επιφέρουν καθολική απώλεια τριχών. Ένα κομμάτι ολόκληρης της εκφραστικότητας του προσώπου χάνεται μαζί με τα φρύδια. Ακόμα, ένας ξαφνικός τραυματισμός στο πρόσωπο μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα των φρυδιών. Εκεί έρχεται το microblading για να δώσει λύση με μακρά διάρκεια.

– Χρήση μολυβιών  

Το ότι κάποτε χειριστήκατε απερίσκεπτα το τσιμπιδάκι φρυδιών και αφαιρέσατε επιπόλαια τρίχες, δεν σημαίνει ότι για όλη την υπόλοιπη ζωή σας θα πρέπει να πορευτείτε με ελλειμματικά φρύδια. Άνθρωποι που έχουν κουραστεί να χρησιμοποιούν το μολύβι των φρυδιών για να καλύψουν κενά ή να χρωματίσουν τα φρύδια τους, καταφεύγουν στο microblading για ένα σταθερό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα, ακόμα κι αν ιδρώσουν ή βρέξουν το πρόσωπό τους.

– Λάθος έκφραση

Το λάθος σχήμα των φρυδιών είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο γυναίκες και άνδρες απευθύνονται στη Σταυρούλα Γιαννούλη για να προχωρήσουν στην διαδικασία του microblading. Aν είστε εκ φύσεως άτομα χαρούμενα και αποφασιστικά, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα λεπτά, καθοδικά φρύδια εκπέμπουν το εντελώς αντίθετο για εσάς: ότι είστε προβληματισμένοι για κάτι ή ότι κάτι σας απασχολεί διαρκώς. Δεν είναι κρίμα ένα λάθος σχήμα φρυδιών να δημιουργεί μια μη αντιπροσωπευτική εικόνα για την προσωπικότητά σας στους γύρω σας; Το microblading υπόσχεται βλέμμα που εκπέμπει δυναμισμό και φρύδια που πλαισιώνουν με πολύ ισορροπημένο τρόπο τα μάτια.

Tι πρέπει να επιδιώκετε με το microblading;

Όλα αυτά τα χρόνια, η Σταυρούλα Γιαννούλη έχει αποδείξει με το έργο της ότι υποστηρίζει τη δύναμη του ανεπιτήδευτου και την ομορφιά του φυσικού. Για εκείνη δεν υπάρχει «τέλειο» φρύδι. Τέλειο φρύδι είναι το φρύδι που κρύβει μέσα του την ατέλεια. Είναι αυτή που αποδεικνύει και την φυσικότητά του.

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα φρύδια μετά την εφαρμογή της τεχνικής

Καθήκον του ειδικού τεχνίτη είναι να δημιουργεί φρύδια που εναρμονίζονται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και κανείς δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι είναι αποτέλεσμα τεχνικής.

Η Σταυρούλα Γιαννούλη στοχεύει πάντα να δημιουργεί φρύδια συμμετρικά, απαλά σχηματισμένα, χωρίς κενά, περιποιημένα, φυσικά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να είναι δεσμευτικό, δηλαδή τόσο βαρύ που να μην σας αφήνει να τονίζετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα χαρακτηριστικά σας.

Τι πρέπει να αποφύγετε πριν και μετά την εφαρμογή του microblading 

Τι δεν επιτρέπεται να κάνετε πριν το Microblading

  • 1 ημέρα πριν: Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση καφέ, αλκοόλ ή ενεργειακών ποτών.
  • 2 ημέρες πριν: Δεν επιτρέπεται η λήψη αραιωτικών αίματος όπως ασπιρίνης, νιασίνης, βιταμίνης Ε, ιβουπροφαίνης, ιχθυελαίου και βιταμινών.
  • 3 ημέρες πριν:  Θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και το μαύρισμα. Δεν θα πρέπει να εφαρμόζετε στο δέρμα σας τοπικά ρετινοειδή προϊόντα. Δεν ενδείκνυται η αποτρίχωση με κερί.
  • 1 μήνα πριν: Δεν πρέπει να προχωρήσετε σε botox και fillers στην περιοχή των κροτάφων, των ματιών και του μετώπου.
  • 2 μήνες πριν: Δεν ενδείκνυνται χημική απολέπιση, απολέπιση με λέιζερ, δερμοαπόξεση ή οποιαδήποτε άλλη έντονη θεραπεία.

Tι δεν επιτρέπεται να κάνετε μετά το microblading

Tην πρώτη εβδομάδα: Θα πρέπει να αποφύγετε την εφαρμογή κρεμών. Επιτρέπεται μόνο η προστατευτική κρέμα που θα έχετε προμηθευτεί. Αποφύγετε την βάση μακιγιάζ στην περιοχή των φρυδιών, καθώς και τις εργασίες που προκαλούν πολύ ιδρώτα όπως είναι η σάουνα, το μασάζ προσώπου και η έκθεση σε ατμό.

Για τις επόμενες 30 ημέρες: Αποφύγετε σολάριουμ, ηλιοθεραπεία, μικροδερμοαπόξεση, φωτοθεραπεία, χημική απολέπιση, οξέα φρούτων και κρέμες που περιέχουν αναγεννητικούς παράγοντες. Αποφύγετε θεραπείες λέιζερ στην περιοχή της εφαρμογής, επειδή μπορεί να καταστρέψουν την χρωστική και να προκαλέσουν εγκαύματα.

Γιατί το Microblading είναι μια έξυπνη επένδυση που αξίζει τα χρήματά της

Επένδυση είναι η αγορά που αποφέρει κέρδος βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Στην ομορφιά, μια έξυπνη επένδυση αφορά μια υπηρεσία που έχει αποτέλεσμα που διαρκεί. Και το πιο βασικό, δεν σας αναγκάζει να στραφείτε μετά από λίγο σε άλλη λύση, που θα διορθώσει την προχειρότητα της προηγούμενης.

Οι βιαστικές, πρόχειρες και «ύποπτα» πολύ οικονομικές λύσεις, σας οδηγούν να βάζετε ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη σας προσπαθώντας να σβήσετε το αποτέλεσμά τους. Ένα φθηνό τατουάζ φρυδιών, με μια αμφίβολης ποιότητας εφαρμογή, δεν μπορεί παρά να φέρει επιπλέον έξοδα για να το σβήσετε ή να το διορθώσετε.

Το μότο της Σταυρούλας Γιαννούλη

Μότο της Σταυρούλας Γιαννούλη είναι ότι «Το φθηνό είναι ακριβό». Το μικρό ποσό που στην αρχή φαίνεται μια πραγματική ευκαιρία για την εφαρμογή μιας τεχνικής, σχεδόν κατά κανόνα, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερα έξοδα. Η πείρα, η γνώση και η εγγύηση ενός άρτιου αποτελέσματος ζητούν μια καλή ανταμοιβή. Το ποσό όμως της ανταμοιβής σίγουρα δεν είναι μεγαλύτερο από το ποσό που θα διαθέσετε, για να αφαιρέσετε ένα παλιό ή κακής ποιότητας τατουάζ φρυδιών που αδικεί το πρόσωπό σας.

To φθηνό, λοιπόν, μπορεί να πληρωθεί πολύ ακριβά στο τέλος. Εμπιστευτείτε τον ειδικό τεχνίτη που θα ασχοληθεί σε βάθος με την περίπτωσή σας έχοντας μελετήσει τις ανάγκες του προσώπου και της καθημερινότητάς σας και δεν θα σας υποσχεθεί υπερβολές μόνο και μόνο για να αποσπάσει χρήματα.