, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Μύθοι & Αλήθειες για το Microblading

Το Microblading είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους Ημιμόνιμου Μακιγιάζ που έχει κερδίσει την αναγνώριση της βιομηχανίας της ομορφιάς σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, μαζί με την αυξημένη δημοφιλία της τεχνικής, έχουν πολλαπλασιαστεί και οι ατεκμηρίωτες απόψεις γύρω από αυτή, που μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση, καχυποψία και φόβο στο κοινό.

ΜΥΘΟΣ: ΤΟ MICROBLADING ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΦΟΡΕΣ

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε διαδικτυακά ο ισχυρισμός ότι το Microblading δημιουργεί ουλή στο δέρμα και δεν πρέπει να εφαρμόζεται στο πρόσωπο πάνω από συγκεκριμένο αριθμό φορών.

Αυτή η θέση δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Το Microblading είναι μια ασφαλής διαδικασία που μπορεί να εφαρμόζεται στο πρόσωπο όσες φορές κρίνει ένας έμπειρος επαγγελματίας για το πρόσωπο του πελάτη του. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός φορών που μπορεί να επαναληφθεί.
Το σημείο στο οποίο εμφυτεύεται το χρώμα στο δέρμα είναι τέτοιο ώστε να δημιουργεί μικροκόψιμο άλλα όχι ουλή, γιατί δεν εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Ο καλός επαγγελματίας θα συνεργαστεί με τον πελάτη του για να δημιουργήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, και η διατήρησή του εξαρτάται από πλήθος παραγόντων, με κυριότερο, την ποιότητα του δέρματος του πελάτη.

ΑΛΗΘΕΙΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πρέπει να επιλέγετε τον επαγγελματία που θα εμπιστευτείτε με προσοχή. Οι αξιόπιστοι επαγγελματίες έχουν πραγματική γνώση και εξειδίκευση και δεν κατηγορούν καμία μέθοδο ημιμόνιμου μακιγιάζ. Αν βλέπετε απορριπτική διάθεση προς πιστοποιημένες μεθόδους, χωρίς να υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση, έχετε απέναντί σας έναν επαγγελματία που δεν γνωρίζει καλά το αντικείμενο. Καμία μέθοδος Ημιμόνιμου Μακιγιάζ δεν είναι απειλητική για το ανθρώπινο σώμα. Δεν υπάρχει βιβλιογραφία ή επιστημονικές μελέτες που να υποστηρίζουν ότι κάποια έχει βλαβερές συνέπειες.

ΜΥΘΟΣ: ΤΟ MICROBLADING ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ.

Το Microblading είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία όταν διενεργείται από επαγγελματίες με εμπειρία, που ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το αποτέλεσμα της τεχνικής σε βάθος χρόνου, εξαρτάται από το δέρμα του πελάτη, και άλλους παράγοντες (πχ ορμονικοί). Δεν υπάρχει καμία έρευνα παγκοσμίως που να υποστηρίζει ότι αυτή η μέθοδος ενέχει κινδύνους και δεν θα έπρεπε να διενεργείται για κάποιο λόγο. Αν έχετε ακούσει ότι η μέθοδος Microblading δεν είναι ασφαλής, δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι εφαρμόζεται εδώ και χρόνια, σε όλο τον κόσμο και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ κάποιο περιστατικό που να αποδεικνύει αυτόν τον ισχυρισμό;

Υπάρχουν πάρα πολλές τεχνικές που δεν εξελίχθηκαν για πολλούς λόγους. Σίγουρα το Μicroblading δεν είναι μία από αυτές. Τέλος, εννοείται ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους και κακοτεχνίας, όπως και σε όλα τα επαγγέλματα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν!

ΑΛΗΘΕΙΑ: ΤΟ MICROBLADING ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η μέθοδος του Microblading, όταν γίνεται σωστά και με σεβασμό στα μοναδικά χαρακτηριστικά του πελάτη, δημιουργεί φρύδια που δεν θα ξεχωρίσουν εύκολα από τα φυσικά σας φρύδια. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως που εμπιστεύονται την τεχνική πολλά χρόνια και ορκίζονται στο φυσικό της αποτέλεσμα.

Οι επαγγελματίες που ασχολούνται σοβαρά με τον τομέα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαρκώς εξελίσσονται και σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει μια αυξανόμενη πρόοδος.

Τα αποτελέσματα του Microblading γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακά χρόνο με τον χρόνο!

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Leave a comment