, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Φρύδια, μάτια, χείλη: Τι θα πρέπει να επιδιώκει μια γυναίκα με το ημιμόνιμο μακιγιάζ

Πολλές φορές, λέξεις που δεν συνοδεύονται από την κατάλληλη επεξήγηση δημιουργούν παρεξηγήσεις. Κάνουν διαδρομές από στόμα σε στόμα και διαστρεβλώνονται. Σαν σπασμένο τηλέφωνο. Το «ημιμόνιμο μακιγιάζ» είναι δύο λέξεις που μαζί δεν έχουν την σημασία που θα είχαν, αν ήταν χώρια.

Μεγάλο ποσοστό γυναικών πιστεύει ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ουσιαστικά το τέλος των makeup προϊόντων στο πρόσωπο. Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Μέσα από αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τι προσφέρει και τι θα πρέπει να επιδιώκει μια γυναίκα με το ημιμόνιμο μακιγιάζ σε φρύδια (Microblading), μάτια και χείλη.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν είναι και δεν θα πρέπει να είναι τόσο έντονο ώστε να αποκλείει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Με απλά λόγια, αν πιστεύετε ότι εφαρμόζοντας τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ στο πρόσωπό σας θα είστε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μακιγιαρισμένες, τότε ήρθε η στιγμή να μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι δεσμευτικό. Δηλαδή τόσο βαρύ που να μην σας αφήνει να τονίσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα χαρακτηριστικά σας. Ο απώτερος στόχος μας είναι να τα αναδείξουμε, όχι να τα αλλοιώσουμε με υπερβολές.

Θεωρώ ότι η φυσικότητα είναι η ηγέτιδα στο μακιγιάζ. Είναι η φωνή της καλής υγείας στο πρόσωπό μας που δεν λανθάνει ποτέ. Αν θέλετε να ενισχύσετε την συμμετρία των χαρακτηριστικών σας και να τους χαρίσετε ένα boost αναζωογόνησης, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για αποτελέσματα που θα σας χαρίσουν χαμόγελα ικανοποίησης και μια καθημερινότητα με έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Στα φρύδια:

Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι φρύδια συμμετρικά, απαλά σχηματισμένα, χωρίς κενά, περιποιημένα, φυσικά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια έχει όνομα και λέγεται Microblading. Με το Microblading, τα μολύβια φρυδιών πάνε στην άκρη.

Να είστε σίγουρες ότι ο επιπλέον τονισμός των φρυδιών μετά το ημιμόνιμο μακιγιάζ, δημιουργεί ένα βαρύ αποτέλεσμα που κανένα πρόσωπο δεν κολακεύει.

Στα χείλη: To ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών είναι η τεχνική-επανάσταση που έχει βοηθήσει γυναίκες και άνδρες να τελειοποιήσουν το σχήμα των χειλιών τους, να τονίσουν ή να διορθώσουν το φυσικό τους χρώμα και τυχόν ασυμμετρίες.

Ένας βασικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το χρώμα που θα επιλέξετε για τα χείλη σας θα πρέπει να είναι σε αρμονία με το φυσικό σας χρώμα για ένα απόλυτα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα που εκπέμπει φρεσκάδα όλη μέρα. Τονίστε τα χείλη με έναν τρόπο που δεν αποκλείει το μακιγιάζ.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Στα μάτια: Τονίστε το βλέμμα με μια γραμμή που θα το κάνει πιο ζωηρό.

Οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν αμέσως πιο πλούσιες και πυκνές. Όσο πιο βαρύ είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα μάτια, τόσο πιο υπερβολικό είναι το συνολικό αποτέλεσμα.

Leave a comment