, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Τα μοναδικά προνόμια της Οnline Eκπαίδευσης Phibrows!

Παρακολουθήστε τα μαθήματα από όπου κι αν βρίσκεστε και όποια ώρα της ημέρας επιθυμείτε!

Τα όνειρα πραγματοποιούνται με επιμονή, προσπάθεια και στρατηγική. Οι επιθυμητοί στόχοι υλοποιούνται όταν βρεθούν τα κατάλληλα μέσα, την κατάλληλη στιγμή.

Αν επαγγελματικός στόχος σας είναι να προσφέρετε ποιοτικές υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ και να γίνετε ένας τεχνίτης με επιτυχία, αναγνώριση και μακροημέρευση σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε να αποκτήσετε τον τίτλο της PhiBrows Artist της PhiAcademy, της μεγαλύτερης Ακαδημίας Ημιμόνιμου Μακιγιάζ παγκοσμίως, παρακολουθώντας την online εκπαίδευση στην τεχνική που επιθυμείτε από την άνεση του σπιτιού σας, όπου κι αν βρίσκεστε, όποια ώρα της ημέρας επιθυμείτε.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula GiannouliΠιο αναλυτικά, η Οnline Eκπαίδευση PhiBrows σας επιτρέπει:

1. Να παρακολουθείτε μια σειρά από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά βίντεο, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και του εξωτερικού κι αν βρίσκεστε. Τα βίντεο είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο, από τη στιγμή που θα αγοράσετε το πρόγραμμα.

2. Να παρακολουθείτε τα μαθήματα σας από το κινητό ή το tablet σας. Το γεγονός αυτό προσφέρει ιδιαίτερη ευελιξία.

3. Να βλέπετε την θεωρία ξανά και ξανά και να εξασκείστε πάνω σε αυτή με στοχευμένες ασκήσεις, όποια ώρα της ημέρας είναι πιο ευνοϊκή για εσάς, βάσει των καθημερινών σας υποχρεώσεων.

4. Να διακόπτετε την παρακολούθηση των βίντεο όποια στιγμή επιθυμείτε (και όσες φορές θέλετε) πράγμα που δεν θα μπορούσε να είναι εφικτό, αν παρακολουθούσατε την εκπαίδευση στον επαγγελματικό μου χώρο.

5. Να μην διαθέσετε χρηματικό ποσό για να μετακινηθείτε προκειμένου να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, πράγμα που θα συνέβαινε αν το παρακολουθούσατε στον επαγγελματικό μου χώρο. Αποφεύγονται επιπλέον έξοδα όπως η διαμονή, αν ταξιδεύατε στην Αθήνα μόνο και μόνο για να το παρακολουθήσετε.

6. Να κάνετε live εφαρμογή των γνώσεών σας σε μοντέλο, κατόπιν συνεννόησης. Θα σας περιμένω σε επόμενο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στον επαγγελματικό μου χώρο και εκεί θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην εφαρμογή της τεχνικής σε πραγματικό χρόνο.

Οι εποχές αλλάζουν και μας καλούν να είμαστε ευέλικτοι και να βρίσκουμε εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να πραγματοποιούμε τους στόχους μας και να εξελισσόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Aν το να γίνετε Τεχνίτες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ αποτελεί για εσάς μια επιθυμία που θέλετε να ικανοποιηθεί άμεσα, δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο πακέτο Οnline Eκπαίδευσης της PhiAcademy που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μάθετε αναλυτικά όλα όσα περιλαμβάνουν τα πακέτα εκπαίδευσης και κλείστε σήμερα το πακέτο που επιθυμείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://biocolours.gr/upcoming-seminaria/

Leave a comment