, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Φρύδια, ο καθρέφτης του εσωτερικού σου κόσμου

Υπάρχουν γυναίκες που χάραξαν μια ολότελα δική τους πορεία μέσα στο χρόνο και μας εμπνέουν.

Στόχευσαν ψηλά. Δημιούργησαν την δική τους ταυτότητα. Καθιερώθηκαν στην συνείδησή μας και έμειναν στην ιστορία. Στο άκουσμα του ονόματός τους, φέρνουμε στο νου μας τα δυνατά χαρακτηριστικά τους. Κυρίως το διαπεραστικό βλέμμα τους. Αυτό που μαρτυρούσε πολλά για την προσωπικότητά τους και ήταν αρκετό για να τις καθιερώσει ως beauty icons.

Τα μάτια και τα φρύδια χτίζουν το πιο εκφραστικό κομμάτι του προσώπου μας. Αποκαλύπτουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, το μέγεθος της αυτοπεποίθησής μας, την άνεση που έχουμε ή δεν έχουμε με τους γύρω μας. Ένα βλέμμα τα λέει όλα. Περισσότερα από όσα νομίζουμε.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

 

Αν, λοιπόν, οι γυναίκες που άφησαν το στίγμα τους στον κόσμο, είχαν ένα διαφορετικό βλέμμα, με έναν διαφορετικό τρόπο θα χαράσσονταν και στην μνήμη μας. Θα ήταν κάτι άλλο.

Τα φρύδια σου, λοιπόν, θα πρέπει να είναι εναρμονισμένα με την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου.

 

Να συμβαδίζουν με την προσωπικότητά σου. Αυτό που πραγματικά είσαι.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Τα φρύδια που έχεις την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές καθρεφτίζουν τον χρόνο που αφιέρωσες για να τα φροντίσεις στο παρελθόν και το παρόν σου, τον τρόπο με τον οποίο φέρεσαι στον εαυτό σου και την σχέση που έχεις μαζί του, τις σωματικές και ψυχικές ελλείψεις σου, την υγεία σου.

Όταν μια γυναίκα ή ένας άνδρας φτάνει σε μένα αναζητώντας το ιδανικό φρύδι, το πρώτο βήμα για να το βρούμε, είναι η προσωπική επαφή. Μέσα από την συζήτηση θέλω να ανακαλύπτω τον χαρακτήρα του ανθρώπου που έχω απέναντί μου και με έχει εμπιστευτεί. Θέλω το φρύδι του να είναι μοναδικό και να ταιριάζει όχι μόνο με τις αναλογίες του προσώπου του  αλλά με την προσωπικότητά του, το εκτόπισμά του.

Γι’αυτό θέλω να πω για άλλη μια φορά ότι «τέλειο» φρύδι δεν υπάρχει. Υπάρχει το φρύδι που είναι ιδανικό για σένα. Για να το δημιουργήσω δεν είναι αρκετή μόνο η εικόνα του προσώπου σου, αλλά και η ενέργειά σου. Αυτό που πηγάζει από μέσα σου.

Κανένα φρύδι δεν θέλω να μοιάζει με το άλλο. Γιατί καθένας και καθεμία από εσάς είστε ξεχωριστές προσωπικότητες, μέσα από εσάς πηγάζει κάτι αυθεντικό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μου ζητούν να δημιουργήσω φρύδια που μοιάζουν με κάποιου άλλου: είμαι απρόθυμη να κάνω κάτι τέτοιο γιατί απλά, στα δικά μου μάτια, το πρόσωπό σας είναι μοναδικό. Σαν έργο τέχνης.