, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Με την ομάδα του Smile Woman’s Day «όλα διορθώνονται»! Όλα όσα έγιναν στις 8 Μαΐου.

Μου αρέσει να μιλάω με έργα. Να δίνω λύσεις. Να προσφέρω χαμόγελα ικανοποίησης με τη δουλειά μου και να κοιτάω μακριά, υλοποιώντας το όραμά μου.

Σχεδίαζα καιρό την δημιουργία μιας ομάδας επαγγελματιών τεχνιτών ημιμόνιμου μακιγιάζ που θα προσφέρει έργο στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη, αφιλοκερδώς. Η «ομάδα δράσης» του Smile Woman’s Day, που συνεχώς μεγαλώνει, εξελίσσεται και σκοπεύει να παρέχει τις υπηρεσίες της σε πανελλαδικό επίπεδο, για μια ακόμα ημέρα, έδωσε μια ευκαιρία σε γυναίκες που επισκέφθηκαν τον χώρο μου, να αφήσουν στο παρελθόν το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή τατουάζ φρυδιών που δεν τις είχε αφήσει ευχαριστημένες και να μάθουν πώς μπορούν να διορθώσουν το υπάρχον.

Πολλές ήταν οι γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Ο χώρος μου γέμισε για μια ακόμα φορά με χαμόγελα ανακούφισης, αυτιά έτοιμα να ακούσουν αλήθειες για το ημιμόνιμο μακιγιάζ και χρήσιμες συμβουλές. Εγώ και η ομάδα του Smile Woman’s Day (Μελίνα Μαυράκη, Νικόλ Μπάστα, Κωνσταντίνα Σκλημποσίου, Μπρούνα Ντόκο, Λίνα Charlamova), προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε απαιτητικά περιστατικά με επιτυχία και το αποτέλεσμα ικανοποίησε τις γυναίκες που μας έδειξαν εμπιστοσύνη.

Ούσα η πρώτη Ελληνίδα Master στο PhiRemoval, την τεχνική αφαίρεσης ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ -χωρίς λέιζερ- που αφαιρεί και φωτίζει τη χρώση των τατουάζ όλων των μεγεθών και του ημιμόνιμου μακιγιάζ, δεν θα μπορούσα να μην πάρω την πρωτοβουλία να οργανώσω μια τέτοια δράση προσφοράς στις γυναίκες που για καιρό ήθελαν να απαλλαγούν από το τατουάζ ή ημιμόνιμο μακιγιάζ που δεν τις ευχαριστούσε αλλά διάφορες συνθήκες δεν ευνοούσαν αυτή την αλλαγή.

Τα μέλη της ομάδας του Smile Woman’s Day έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με έκαναν να νιώσω απόλυτα τυχερή για αυτή μας την συνεργασία. Μια συνεργασία που θέλω να ανθίζει μέσα στο χρόνο, προσφέροντας ουσιαστικό έργο στις γυναίκες.

Ετοιμάζουμε πολλά. Θέλουμε το μήνυμα της δουλειάς μας να φτάσει παντού και η ομάδα συνεχώς να μεγαλώνει από επαγγελματίες που θέλουν να ανταλλάσουν γνώσεις, να παρέχουν ποιοτικό έργο, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα.

Θα υπάρξουν κι άλλες ημέρες προσφοράς της ομάδας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο επαγγελματιών που θα έχει κοινό όραμα και θα αποκτά πολύτιμη εμπειρία μέσα από δύσκολα περιστατικά. Η δουλειά μας απαιτεί προσήλωση, αφοσίωση, μεράκι, γνώση. Όλα αυτά είναι τα θεμέλια της ομάδας αυτής που ήδη βλέπει το έργο της να αλλάζει τη ζωή των γυναικών.

Leave a comment