, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

30 Χρόνια μαζί σας!

Συνηθίζω να λέω στις μαθήτριές μου ότι «Αν κάνεις αυτό που αγαπάς, δεν θα δουλέψεις ούτε μια μέρα». Μια από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις που παίρνουμε στη ζωή μας, είναι το επάγγελμα που θα ακολουθήσουμε. Είναι αυτό που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της καθημερινότητάς μας, το παρόν και το μέλλον μας.

Τον φετινό Δεκέμβριο συμπληρώνω 30 χρόνια εμπειρίας στο ημιμόνιμο μακιγιάζ. Τα χρόνια αυτά πέρασαν γρήγορα, αλλά όχι εύκολα. Επένδυσα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στη δουλειά μου. Στάθηκα ατελείωτες ώρες πάνω από σημειώσεις. Όταν εγώ εκπαιδευόμουν, η τεχνολογία δεν είχε προλάβει ακόμα να κάνει την ζωή μας εύκολη. Ειλικρινά δεν μπορώ να μετρήσω τα πρόσωπα που πέρασαν από τα χέρια μου, τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Έγινα η πρώτη Master στο ημιμόνιμο μακιγιάζ στην Ελλάδα και η πρώτη στην αφαίρεσή του (Phiremoval) μετά από πολύ κόπο, πολλή προσπάθεια, πολλές θυσίες. Αλλά μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για όσα μου προσέφερε αυτή η δουλειά: στιγμές χαράς, ικανοποίηση, υπερηφάνεια, αγάπη από τους ανθρώπους.

Οι εκπαιδεύσεις έγιναν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της καριέρας μου. Μέσα από αυτές, γνώρισα ανθρώπους με δίψα για μάθηση, στόχους και όρεξη για δουλειά. Οι μαθήτριές μου έγιναν ένας ολόκληρος κόσμος για μένα. Κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Τις ευχαριστώ για όσες στιγμές μου έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα. Στόχος μου είναι να βοηθώ τους επαγγελματίες να φτάνουν μακριά, να παίρνουν όσα εφόδια χρειάζονται για να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις της δουλειάς μας, να τους δίνω έμπνευση. Θέλω να βλέπω τους ανθρώπους να ευημερούν και αν μπορώ εγώ η ίδια να κάνω κάτι γι’αυτό, νιώθω ευτυχής.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Οι πελάτες μου είναι το άλλο κομμάτι της καριέρας μου. Οι άνθρωποι που καθημερινά με κάνουν να μην μετανιώνω ούτε στιγμή για το επάγγελμα που διάλεξα στη ζωή μου. Φυσικά και υπήρχαν δυσκολίες στη διαδρομή μου μέχρι να καθιερωθώ στη συνείδησή τους ως αξιόπιστη επαγγελματίας. Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για να σταθώ δίπλα τους και να καλύψω τις ανάγκες τους. Ελπίζω να τα κατάφερα! Εύχομαι η σχέση μας να μην σταματήσει ποτέ. Θα είμαι εκεί για να χαίρομαι με την χαρά τους μπροστά στον καθρέφτη!

Σκοπός μου είναι να παρέχω υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ με γνώμονα την ρεαλιστική ομορφιά. Θέλω να μην υπόσχομαι κάτι που ξέρω ότι δεν ταιριάζει στον πελάτη μου. Να μην του προσφέρω τίποτα λιγότερο από αυτό που αυτό που του αξίζει. Να τον συμβουλεύω με ειλικρίνεια και κατανόηση.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Η φετινή χρονιά έφερε στη ζωή μου και το Smile Woman’s Day. Μια πρωτοβουλία που είχα οραματιστεί εδώ και αρκετά χρόνια και έγινε πράξη την χρονιά που φεύγει. Η παροχή ημιμόνιμου μακιγιάζ στις γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να την υποστηρίξουν μόνες τους αφιλοκερδώς ήταν ένα όνειρο ζωής που υλοποιήθηκε έχοντας στο πλευρό μου επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα. Μαζί θα φτάσουμε το μήνυμα της δράσης όσο πιο μακριά γίνεται!

30 χρόνια κάνω αυτό που αγαπώ και αγαπώ αυτό που κάνω. Ευχή μου είναι το 2023 να βρείτε κάτι που θα αγαπήσετε για πάντα!

Leave a comment