, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

PhiRemoval ή αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ: Πώς έγινα η πρώτη Ελληνίδα Master

Κάθε κατάκτηση έχει τη δική της ιστορία προσπάθειας και σκληρής δουλειάς. Πριν από λίγες εβδομάδες, απέκτησα τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας Master στο PhiRemoval.

Το PhiRemoval είναι η αποτελεσματική μέθοδος για την αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ που μπορεί να απαλλάξει από το άγχος κάθε γυναίκα που εμπιστεύτηκε τα λάθος χέρια. Ήταν η κατάληξη μιας διαδρομής πολλών ετών, γεμάτης γνώσης και εξάσκησης.

Πριν προχωρήσω στον τρόπο με τον οποίο κατέκτησα τον τίτλο της Master στην αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ, θα ήθελα να μιλήσω γιαυτή την επαναστατική τεχνική που μπορεί να διορθώσει ένα λάθος που αλλοιώνει την εικόνα του προσώπου και προκαλεί ψυχικό βάρος.

Τι είναι το PhiRemoval (αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ) και ποιες είναι οι χρήσεις του

Για αρκετές γυναίκες, το Microblading δεν είναι η πρώτη τεχνική που τους έρχεται στο μυαλό όταν αποφασίζουν να αλλάξουν την εικόνα των φρυδιών τους. Καταφεύγουν σε πρόχειρες λύσεις που φέρνουν και πολύ πρόχειρα αποτελέσματα που χρειάζονται επιπλέον χρήματα για να διορθωθούν. Είναι αυτό που συνηθίζω να λέω το “φθηνό” είναι τελικά “ακριβό”. Xρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψεις το λάθος.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula GiannouliΟι χρήσεις του PhiRemoval

Παλιά ή κακής ποιότητας ημιμόνιμα μακιγιάζ ή τατουάζ, κακό σχήμα, διάχυση του χρώματος, μεταβολή του χρώματος (σε γκρι, κόκκινο, μπλε), άνιση εισαγωγή της χρωστικής, απουσία σχήματος πριν την εφαρμογή, κοινωνικές αιτίες, εγχειρήσεις -ενέσιμες επεμβάσεις, η ύπαρξη διοξειδίου του τιτανίου στα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει καμουφλάζ.

Tι συμβαίνει αμέσως μετά την διαδικασία αφαίρεσης ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ

H διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ αρχίζει να ενεργεί σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία. Το δέρμα μετά την διαδικασία δεν εμφανίζει ουλές, καψίματα ή σημάδια καθώς επηρεάζεται μόνο η επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας, η οποία αναπλάθεται πολύ γρήγορα. Είναι πιθανό να χρειαστούν παραπάνω από δύο εφαρμογές για την ολοκλήρωση του PhiRemoval. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.

Η διαδρομή για την απόκτηση του τίτλου της πρώτης Ελληνίδας Master στο PhiRemoval

To να είσαι η πρώτη Ελληνίδα Master στο PhiRemoval δεν είναι ένας τίτλος στο βιογραφικό, είναι ένα σύνολο πραγμάτων που πρέπει να προσφέρεις στον άνθρωπο που θα σου εμπιστευτεί το πρόσωπό του αλλά και στον άνθρωπο που θα θελήσει να μάθει κοντά σου όλα τα μυστικά της τεχνικής.

Ένας τέτοιος τίτλος δεν κατακτιέται καθόλου εύκολα. Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς πραγματικά για να τον αποκτήσεις, τότε θα πρέπει να διαθέσεις χρόνο, προσοχή και αφοσίωση.

Τον Απρίλιο του 2017 έγινε το πρώτο βήμα: επέστρεψα στη θέση της μαθήτριας και μπήκα σε έναν πιο μεγάλο κύκλο γνώσεων. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου έγινα PhiRemoval Artist (Tεχνίτρια), δηλαδή είχα επισήμως την δυνατότητα να προχωρώ στην εφαρμογή της τεχνικής σε πελάτες. Το επίπεδο γνώσης ανέβηκε τους επόμενους μήνες κι έτσι τον Νοέμβριο του 2018 έγινα Royal Artist, δηλαδή τεχνίτρια σε ανώτερο επίπεδο.

Δεν έμεινα εκεί και αύξησα κι άλλο τον βαθμό της εξειδίκευσής μου. Τον Ιούνιο του 2019 ήμουν πλέον Master Assistant, δηλαδή βοηθός Master (δασκάλας). Η πανδημία άλλαξε τον ρυθμό στην κατάκτηση του τίτλου. Έτσι, η ολοκλήρωση της διαδρομής ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2021. Έγινα PhiRemoval Master, έχοντας μεγάλη ευθύνη αλλά και ενθουσιασμό να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα.

Καμία επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της

Από την θέση της PhiRemoval Master, έχω να πω ότι η πρόοδος απαιτεί ζήλο και προσπάθεια.

Η δουλειά μας φέρει μεγάλη ευθύνη. Η εμπιστοσύνη κατακτιέται με πολύ κόπο κι όποιος πιστεύει κάτι άλλο, σίγουρα θα συναντήσει δυσκολία στο χώρο μας για να εδραιωθεί.

Ένας τίτλος δεν είναι μια ευκαιρία προβολής, αλλά μια απόδειξη της επίμονης προσπάθειας. Μελέτησα πολύ, αφιέρωσα προσωπικό χρόνο, πειραματίστηκα και διεκδίκησα την εξειδίκευση με όλες μου τις δυνάμεις. Η ανταμοιβή είναι η σιγουριά ότι κατέχω πλέον την γνώση που θα μου επιτρέψει να προσφέρω το καλύτερο στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. 

Leave a comment