, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Ένα μεγάλο μάθημα για το Microblading

Η ικανότητα του διαδικτύου να μηδενίζει κάθε απόσταση, όσο μακρινή κι αν είναι, πάντα με γοήτευε. Ώσπου ήρθε ο Covid-19 και την έκανε αναγκαία. Το lockdown μπορεί να κλείδωσε την πόρτα του επαγγελματικού μου χώρου, όμως, δεν κατάφερε να βάλει σε καραντίνα την επικοινωνία μου με τις μαθήτριές μου.

Μπορεί ο υπολογιστής να μας φέρνει κοντά οποιαδήποτε στιγμή, αλλά την χαρά και την ορμή που φέρνει η εκ του σύνεγγυς μετάδοση της γνώσης δεν μπορεί να τις αντικαταστήσει.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula GiannouliΤο «από κοντά» είναι πάντα αλλιώς!

Στις 29 και 30 Μαΐου, από την πόρτα του Biocolours μπήκε φρέσκος αέρας και μια ελπίδα ότι θα ξαναγίνουν όλα όπως ήταν πριν. Το πρώτο σεμινάριο Microblading μετά από μια περίοδο δοκιμασίας για την επικοινωνία , είναι γεγονός. Το Workshop αυτό είναι η εκκίνηση ενός νέου κύκλου μάθησης γύρω από ένα αντικείμενο που απαιτεί πραγματικό ενδιαφέρον για να κατακτηθεί, την τεχνική του Microblading.

Στο σεμινάριο, έδειξα τον τρόπο για να δημιουργηθεί το ιδανικό σχήμα φρυδιών με την χρήση του Χρυσού Κανόνα-Διαβήτη Phibrows, το πώς μπορεί μια τεχνίτρια να φτιάξει τα πιο φυσικά φρύδια με την τεχνική Phibrows Microblading και την ιδανική χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και αναλώσιμων στον χώρο του Microblading.

Επιπλέον, οι εκπαιδευόμενες είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω σε προσομοίωση δέρματος-latex την πρώτη ημέρα και σε αληθινά μοντέλα την δεύτερη ημέρα της παρακολούθησης.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να τονίσω ότι «πιο μακριά» σε αυτή τη δουλειά δεν σε πάει μια μόνο εκπαίδευση. Για να φτάσω στο επίπεδο που βρίσκομαι σήμερα, διέθεσα ένα μεγάλο κομμάτι από τον ίδιο μου τον εαυτό σε μια εποχή που το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν ήταν διαδεδομένο στην Ελλάδα. Πάλεψα πολύ, επένδυσα χρόνο και πολλά χρήματα για να κατακτήσω δυσεύρετες γνώσεις και δούλεψα με την ψυχή μου.

Ένα σεμινάριο από την PhiAcademy σίγουρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για πρόοδο και για κατάρτιση κι ένα δυνατό διαβατήριο για τους σταθμούς που έχει να διασχίσει ένας επαγγελματίας στην πορεία του σε αυτόν τον τομέα. Δίνει κύρος και παρέχει σημαντική γνώση για το αντικείμενο που είναι εγγυημένα ακριβής.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς ενός αποφοίτου της Ακαδημίας ξεχωρίζει από των υπόλοιπων επαγγελματιών.

Η ακόρεστη όρεξη για βελτίωση και η εμμονή στην λεπτομέρεια θα τον εξελίξουν. Αν αυτές οι δύο υπάρχουν, τότε μπορείτε να φτάσετε όσο μακριά επιθυμείτε και να γίνετε γρήγορα γνωστές στον χώρο μας.

Όμως, η δημοφιλία δεν φτάνει για να χτίσετε με τους πελάτες σχέσεις που διαρκούν μέσα στο χρόνο. Μόνο μέσα από επίμονη μελέτη και εσωτερική δουλειά μπορεί πράγματι αυτές να κατακτηθούν.

Εμπιστευτείτε την γνώση των ανθρώπων με πείρα και ξεπεράστε τους. Πετάξτε ψηλά! Σας περιμένω στα επόμενα σεμινάρια.