, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Ανδρικά φρύδια και ημιμόνιμο μακιγιάζ: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν έχει φύλο. Είναι εσφαλμένο να πιστεύει κάποιος ότι είναι μια καθαρά γυναικεία υπόθεση. Εδώ και αρκετά χρόνια, δεν είναι λίγοι οι άνδρες που το επιλέγουν για να αλλάξουν την εικόνα των φρυδιών τους. Σε περιπτώσεις μεγάλης αραίωσης των τριχών ή ολικής απώλειάς τους, το ημιμόνιμο μακιγιάζ σε ανδρικό πρόσωπο μπορεί να είναι άκρως ενισχυτικό για την ψυχολογία του πελάτη.

Το ανδρικό δέρμα σίγουρα δεν έχει τις προδιαγραφές του γυναικείου: είναι τραχύ, παχύ, πορώδες και αρκετά πιο λιπαρό. Αν μια τεχνίτρια ημιμόνιμου μακιγιάζ δεν έχει την απαιτούμενη πείρα για το ανδρικό δέρμα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που πιθανότατα δεν θα ευχαριστήσει τον άνδρα πελάτη. Το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε στο γυναικείο πρόσωπο δεν θέλουμε να το επιτύχουμε στο ανδρικό και το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε στο ανδρικό πρόσωπο δεν θα πρέπει να το επιδιώκουμε για το γυναικείο.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών στο ανδρικό πρόσωπο θέλουμε να προσδίδει ένταση στο βλέμμα αλλά το σχήμα δεν θέλουμε να είναι επιτηδευμένο. Θέλουμε να είναι συμμετρικό αλλά λίγο ατελές ώστε να δείχνει απόλυτα φυσικό. Μην ξεχνάτε τον γενικό κανόνα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ: οι μικρές ατέλειες δημιουργούν ένα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα που δεν μαρτυρά αισθητική παρέμβαση.

Το ανδρικό πρόσωπο, όταν πράγματι έχει ανάγκη το ημιμόνιμο μακιγιάζ, γίνεται πιο γοητευτικό αν η τεχνική εφαρμοστεί χωρίς να αποκαλύπτεται η παρουσία της από ένα έντονο αποτέλεσμα. Είναι πολύ όμορφο που οι άνδρες έχουν σπάσει τα ταμπού τους τα τελευταία χρόνια και στρέφονται στο ημιμόνιμο μακιγιάζ για να διορθώσουν ατέλειες που επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή τους.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Το θέμα είναι οι τεχνίτες ημιμόνιμου μακιγιάζ να εξετάζουν προσεκτικά το περιστατικό που έχουν απέναντί τους και να προσφέρουν υπηρεσίες που σέβονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου του πελάτη τους.

Ένα ανδρικό πρόσωπο σίγουρα θα ωφεληθεί από το ημιμόνιμο μακιγιάζ αν δεν έχει καθόλου φυσικά φρύδια. Ένας άνδρας όμως που έχει ήδη έντονα φρύδια, αρκεί να κάνει μια καλή περιποίηση σε brow expert για να βελτιώσει το σχήμα τους και να μην προχωρήσει σε ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Στόχος είναι μέσα από τη δουλειά μου, να δημιουργώ ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό που να μην αποκαλύπτει την υπάρξη ημιμόνιμου μακιγιάζ. Να είναι ανεπιτήδευτα όμορφο.

Leave a comment