, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Το φθηνό είναι ακριβό

Αν υπάρχει μια λέξη που αγαπούν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται με έξυπνο τρόπο τα οικονομικά τους, είναι η λέξη επένδυση.

Επενδύω θα πει στοχεύω σε μελλοντικό κέρδος.

Στην γλώσσα της αισθητικής, η λέξη επενδύω μεταφράζεται κάπως αλλιώς: εμπιστεύομαι τον σωστό επαγγελματία που θα μου προσφέρει αποτέλεσμα με διάρκεια και δεν θα με αναγκάσει να στραφώ μετά από λίγο σε άλλον για να διορθώσει το πρόχειρο αποτέλεσμα της δουλειάς του προηγούμενου.

Ποτέ δεν τα πήγα καλά με την προχειρότητα και την βιασύνη. Είναι καλές φίλες μεταξύ τους, σχεδόν αχώριστες. Όταν εμφανίζεται η μία ,εμφανίζεται και η άλλη. Εγώ δεν τις προσκαλώ ποτέ στον ινστιτούτο μου.

Οι πρόχειρες και βιαστικές λύσεις είναι σχεδόν κατά κανόνα φθηνές (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και ξέρετε πού καταλήγετε ότι τις δέχεστε; Να βάζετε ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη προσπαθώντας να σβήσετε τα αποτελέσματά τους.

Στα χρόνια της εμπειρίας μου έχουν φτάσει σε μένα γυναίκες σε απόγνωση προσπαθώντας να διορθώσουν ή να σβήσουν από το πρόσωπό τους ένα κακό αποτέλεσμα από την εφαρμογή τεχνικής με αμφίβολη ποιότητα.

Εδώ και δεκαετίες που ασχολούμαι εντατικά με τον τομέα της περιποίησης της φρυδιών, δεν θα μπορούσα παρά να έχω χτίσει την δική μου μέθοδο και στρατηγική.

Η γνώση, η πείρα και η εγγύηση ενός άρτιου αποτελέσματος σίγουρα ζητούν μια καλή ανταμοιβή. Πιστέψτε με, όμως, ποτέ δεν ζητούν περισσότερα χρήματα από όσα σπαταλάτε για να αφαιρέσετε ένα παλιό ή κακής ποιότητας ημιμόνιμο μακιγιάζ ή τατουάζ.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Το μικρό ποσό (που στην αρχή φαίνεται πραγματική ευκαιρία) για την εφαρμογή μιας τεχνικής, σχεδόν κατά κανόνα, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερα έξοδα: γι’αυτό και διάλεξα τον συγκεκριμένο τίτλο για το άρθρο μου.

Το φθηνό μπορεί να πληρωθεί πολύ ακριβά στο τέλος.

Εμπιστευτείτε τον ειδικό που θα ασχοληθεί σε βάθος με την περίπτωσή σας, που θα μελετήσει το πρόσωπό σας, δεν θα σας τάξει λαγούς με πετραχήλια για να κερδίσει χρήματα και τις εντυπώσεις.

Όπου ακούτε υπερβολές και υπερπροσφορές, να είστε λίγο καχύποπτες. Με το πρόσωπό σας να μην παίζετε ποτέ και για κανέναν λόγο. Τα φρύδια σας είναι η κορνίζα του βλέμματός σας και απαιτούν σεβασμό.

Eίναι μοναδικά όπως κι εσείς. Έχουν ξεχωριστή ταυτότητα που δεν «κοπιάρεται».

Να θυμάστε πάντα ότι καθήκον του ανθρώπου στον οποίο εμπιστεύεστε το πρόσωπό σας είναι να σας παρέχει ισορροπία και φυσικό αποτέλεσμα και όχι «τελειότητα».

Το «τέλειο» φρύδι είναι το ισορροπημένο κι αυτό που βρίσκεται πλήρη αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η τελειότητά του βρίσκεται στην μικρή του ατέλεια. Αυτή την μικρή ατέλεια που θα είχε ένα όμορφο και πλούσιο φυσικό φρύδι που δεν θα χρειαζόταν τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ.