, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Τι θα πρέπει να γνωρίζω για το διάστημα αμέσως μετά την αφαίρεση του τατουάζ (PhiRemoval) από το πρόσωπό μου;

Αγαπητή κα Γιαννούλη,

Με λένε Αναστασία Γ. και είναι η πρώτη φορά που σας στέλνω μήνυμα. Παρακολουθώ τα posts και τις ιστορίες σας και βρίσκω ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτά, παίρνω ιδέες, μαθαίνω πολλά. Πρόσφατα είδα ότι γίνατε η πρώτη Master στο PhiRemoval στην Ελλάδα. Δεν ήξερα τι ακριβώς είναι αυτή η τεχνική μέχρι που επισκέφθηκα το site σας και είδα ότι την χρειάζομαι επειγόντως! Πριν από λίγα χρόνια έκανα ένα τατουάζ φρυδιών το οποίο θέλω να ξεχάσω. Μου έχει αλλάξει την έκφραση του προσώπου μου και έδωσα για αυτό κι έναν σκασμό λεφτά. Σας στέλνω γιατί ήθελα σας ρωτήσω κάτι που έχω απορία. Αν αφαιρέσω το τατουάζ, πόσο θα «πιεστώ» στην καθημερινότητά μου τον πρώτο καιρό; Τι δεν θα μπορώ να κάνω και για πόσες μέρες; Είναι σημαντικό για εμένα να ξέρω! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση! Κάνετε εξαιρετική δουλειά και θα γνωριστούμε σίγουρα και από κοντά σε λίγο καιρό.

——–

Σας ευχαριστώ για τα λόγια σας, είναι για μένα πολύ σημαντικό να ξέρω πόσο ωφελεί η προσπάθεια που κάνω ενημερώνω τις γυναίκες μέσα από το site και τους λογαριασμούς μου στα social media. Το PhiRemoval είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει λύση. Είναι μια τεχνική που πιστεύω πολύ και γι’αυτό αφιέρωσα πολύ χρόνο για να αποκτήσω εξειδίκευση πάνω σε αυτή. Αυτά που πρέπει να ξέρετε για τις πρώτες ημέρες μετά την αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ (στην περίπτωσή σου, το δεύτερο) είναι τα εξής:

  • Αμέσως μετά την εφαρμογή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα φροντίδας που θα σας έχω υποδείξει.
  • Δεν θα πρέπει να ξύνετε την περιοχή, αλλά να αφήσετε το κάπαλο (τη λεπτή κρούστα που θα σχηματιστεί κατά την επούλωση) να πέσει μόνο του, φυσικά.
  • Η περιοχή στην οποία έγινε το PhiRemoval, θα πρέπει να παραμείνει στεγνή για δύο ημέρες.
  • Θα πρέπει να αποφύγετε τις θεραπείες προσώπου ή σώματος για 3 έως 6 εβδομάδες μετά την διαδικασία αφαίρεσης του τατουάζ.
  • Για δύο εβδομάδες, θα πρέπει να αποφεύγετε τον ήλιο και να μην κάνετε σολάριουμ.
  • Mετά το PhiRemoval, θα πρέπει για δύο εβδομάδες να αποφύγετε το μπάνιο, την σάουνα και την πισίνα.
  • Για 7 ημέρες, δεν θα πρέπει να κάνετε γυμναστική και μασάζ στο πρόσωπο ή το σώμα.
  • Για 10 έως 14 ημέρες, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν στην περιοχή.

Να είστε σίγουρη ότι η αφαίρεση τατουάζ θα σας αλλάξει την καθημερινότητα, γιατί πολύ απλά θα διώξει το άγχος που σας προκαλεί το λάθος που βλέπετε στο πρόσωπό σας. Αξίζει, λοιπόν, να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες που θα σας δοθούν από εμάς μετά την εφαρμογή. Μπορεί για λίγες ημέρες να «στερηθείτε» μερικές συνήθειές σας, αλλά πιστεύω ότι έχετε αντιληφθεί ήδη πόσο σημαντικό θα είναι αυτό το δώρο στον εαυτό σας.

Leave a comment