Θέλω να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ στα μάτια

Θέλω να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ στα μάτια

Ερώτηση: Με λένε Ε.,είμαι 44 ετών και σκέφτομαι να προχωρήσω σε ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών. Τι πρέπει να προσέξω; Σας ευχαριστώ.

Αγαπητή Ε,

η διαδικασία είναι ακίνδυνη (ο εξοπλισμός και τα αναλώσιμα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της τεχνικής είναι αποστειρωμένα και παρασκευασμένα βάσει διεθνών προδιαγραφών) και ανώδυνη αφού γίνεται τοπική χρήση αναλγητικών προϊόντων. Για να σταθεροποιηθεί η χρωστική ουσία και να παραμείνει στο δέρμα είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες του τεχνίτη. Να θυμάσαι ότι παράγοντες όπως ο τύπος και το χρώμα του δέρματος, ορμονικοί παράγοντες, το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής μπορούν να επηρεάσουν την διάρκειά του αποτελέσματος. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών, οι βλεφαρίδες οπτικά δείχνουν περισσότερες και πυκνότερες, διορθώνεται η γραμμή των ματιών και ενισχύεται η εκφραστικότητά τους.

Tέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι γενικότερα, το ημιμόνιμο μακιγιάζ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι δεσμευτικό. Δηλαδή τόσο βαρύ που να μην σε αφήνει να τονίσεις με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα χαρακτηριστικά σου. 

Leave a comment