, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Οι άνθρωποι που με κάνουν καλύτερη

Καθένας μας έχει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στον κόσμο. Η ενέργειά του, η αύρα του, τα συναισθήματά του, οι γνώσεις του, τα θέλω του, οι στόχοι του είναι μοναδικά. Αυτό δεν το θυμόμαστε πάντα.

Συχνά ξεχνάμε πόσο σημαντικοί είμαστε και πόση προσοχή και φροντίδα χρειαζόμαστε. Έχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που μου το υπενθυμίζει συνεχώς.

Για να την κάνω σωστά πρέπει να ακούω προσεκτικά αυτό που μου λέει ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου, να αφουγκράζομαι τις ανάγκες του, να μπορώ να διακρίνω ποια είναι η εικόνα που έχει για τον εαυτό του και ποια είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα  του.

 Η δουλειά μου είναι ένα σύνολο δεξιοτήτων, δεν είναι μια απλή εφαρμογή τεχνικών.

Δεν είναι «σου φτιάχνω το φρύδι» και αυτό είναι όλο. Κάθε άνθρωπος που φτάνει σε μένα είναι ένα σύμπαν ολόκληρο στο οποίο πρέπει να περιπλανηθώ διακριτικά, χωρίς να «ενοχλώ». Είναι μια συναρπαστική διαδικασία αυτή. Την απολαμβάνω κάθε φορά, όσο δύσκολη κι αν είναι.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Θα ήθελα να μιλήσω μέσα από αυτό μου το άρθρο για όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει από τα χέρια μου και με την προσωπικότητά τους μου έμαθαν πολλά. Με έκαναν καλύτερη.

Με τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους, με την στάση τους για την ζωή, μου δίδαξαν πράγματα για τον Άνθρωπο που άλλοι επαγγελματίες δεν θα έχουν την τύχη να μάθουν στην καριέρα τους. Με εμπιστεύονται άνθρωποι που θαυμάζω για το μυαλό τους και μέσα από την μεταξύ μας σχέση γίνομαι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα.

Είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι συνδέεσαι με μια «κοινότητα» ανθρώπων με τους οποίους έχεις πολλά να πεις και πολλά να μάθεις. Είμαι ευγνώμων που έχω στο πελατολόγιό μου ανθρώπους που με προχωράνε στο μυαλό και την ψυχή.

Μελετώντας την προσωπικότητά τους και στοχεύοντας μαζί τους σε ένα άρτιο αποτελεσμα, νιώθω ατόφια χαρά. Σε αυτή τη ζωή, ο ένας χαρίζει λίγο από τον πλούτο του στον άλλο. Το θέμα είναι αυτό τον πλούτο να τον εκτιμήσεις και να τον αφήσεις να σε κάνει έναν γεμάτο άνθρωπο!