, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Ο σημαντικός ρόλος του Brow Expert – Γιατί πρέπει να τον επισκεφθείς έστω και μια φορά στη ζωή σου

Στα χρόνια της εμπειρίας μου, θεωρώ ότι τα έχω δει όλα. Διαφορετικές προσωπικότητες, απαιτήσεις, ανάγκες. Μου έχουν ζητήσει τα πιο τρελά πράγματα και έχω δει τις πιο ακραίες περιπτώσεις. Χαίρομαι για όλα τα παραπάνω. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει καλύτερος, κάποιος που στοχεύει να γίνει expert στον τομέα του.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula GiannouliΔεν είναι κάτι απλό, θέλει συνεχή προσπάθεια. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι στην γνώση που κάποτε κατέκτησες. Πρέπει να δοκιμάζεις, να πειραματίζεσαι. Να αντιστέκεσαι στην προχειρότητα, να αποφεύγεις την βιασύνη, να κάνεις αυτό που υπόσχεσαι και να προσαρμόζεις την τεχνική σου στις ανάγκες του άλλου.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω συναντήσει «experts» που δεν προέρχονται από τον χώρο της αισθητικής και δεν γνωρίζουν τις τεχνικές της δουλειάς μας. Είναι η κατηγορία «Εγώ δεν χρειάζομαι ειδικό. Περιποιούμαι τα φρύδια μου μόνη μου».

Θα ήθελα μέσα από αυτό το άρθρο να μιλήσω για την σημασία της δουλειάς μας και τον ρόλο μας στην εικόνα ενός προσώπου.

Κάθε γυναίκα, όσο πλούσια φρύδια κι αν έχει, όποιο σχήμα κι αν έχουν αυτή τη στιγμή, αν μέχρι τώρα δεν έχει επισκεφθεί κάποιο brow expert στη ζωή της, να το κάνει. Έστω για μία φορά.

Ο πιο σημαντικός λόγος δεν είναι ούτε η περιποίηση των φρυδιών αυτή καθ’αυτή, ούτε η εφαρμογή μιας τεχνικής: είναι μια νέα οπτική στον τρόπο που βλέπει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και στις δυνατότητες που έχει να τα αλλάξει προς το καλύτερο.

Πολλές γυναίκες διστάζουν να επισκεφθούν μια brow expert  γιατί θεωρούν τα φρύδια τους «μια χαμένη υπόθεση»: είτε γιατί είναι κακοβγαλμένα και πολύ λεπτά και θεωρούν ότι δεν επιδέχονται άλλη παρέμβαση, είτε γιατί δεν έχουν πίστη ότι μπορούν να τα δουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που δεν στρέφονται σε μια ειδικό γιατί θεωρούν ότι δεν την έχουν ανάγκη, γιατί βγάζουν τα φρύδια τους «μια χαρά και μόνες τους».

Η συμβουλή του expert δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μια υποχρέωση προς τον εαυτό μας και μια ευκαιρία να τον εξελίξουμε.

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε τακτικά επαφή με μια brow specialist.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Aν εκείνη δημιουργήσει το σχήμα φρυδιών που ταιριάζει στο πρόσωπό σας, εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να

μην παρεμβαίνετε σε αυτό και να το συντηρείτε ακολουθώντας την καθοδήγησή της. Αν έχετε πολύ λεπτά ή και καθόλου φρύδια (και τα ζωγραφίζετε!), απευθυνθείτε σε μια ειδικό και βρείτε μόνιμη λύση (ακολουθώντας την τεχνική του Microblading). Αν δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ ειδικό και έχετε πλούσια φρύδια, μην παραλείψετε μια συνάντηση μαζί της για να δημιουργήσετε το ιδανικό για το πρόσωπό σας αποτέλεσμα.

Τον λόγο έχουν οι ειδικοί. Εμπιστευτείτε τους για να δείτε μια εντυπωσιακή εκδοχή του εαυτού σας. Εκείνοι την ξέρουν ήδη.