Ημιμόνιμο μακιγιάζ και εμβολιασμός: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ημιμόνιμο μακιγιάζ και εμβολιασμός: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Είναι πραγματικά απίστευτη η ταχύτητα της ζωής. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από την μία ημέρα στην άλλη. Ο κορωνοϊός ήρθε και μας βρήκε απροετοίμαστους μπροστά στις νέες συνθήκες που δημιούργησε.

Υποχρεωτική προστατευτική μάσκα, lockdown, τηλεργασία. Η λίστα είναι μεγάλη. Ενάμιση χρόνο μετά την εμφάνιση του COVID-19, ο εμβολιασμός είναι η μοναδική λύση για να ανακόψουμε την πορεία του στη ζωή μας.

Ως επαγγελματίας στον χώρο της ομορφιάς, είναι καθήκον μου να μιλήσω για την σημασία της «ανάληψης ευθύνης». Όλοι όσοι δραστηριοποιούμαστε στην παροχή υπηρεσιών ομορφιάς θα πρέπει να δείξουμε με το παράδειγμά μας, ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος.

Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε την προσπάθεια που γίνεται σε κοινωνικό επίπεδο και να μεταδώσουμε κι εμείς με την σειρά μας το μήνυμά της: ο εμβολιασμός είναι υποχρέωση όλων μας απέναντι στον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.

Michelle Leman | Pexels

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια τεχνική με τους δικούς της κανόνες. Θα έλεγα ότι όποιος ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε οποιοδήποτε είδος της θα πρέπει να είναι καλά ενημερωμένος και συνειδητοποιημένος. Ο εμβολιασμός είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την διαδικασία. Επειδή λαμβάνω αρκετά μηνύματα για το αν ο εμβολιασμός μπορεί να «κρίνει» τον χρόνο της εφαρμογής της τεχνικής, θέλησα να δώσω την πληροφορία και μέσα από το site μου.

Μπορείτε να προχωρήσετε στην εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ 10 έως 15 ημέρες πριν την πρώτη δόση του εμβολίου ή 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

CottonBro | Pexels

Ο τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ θα πρέπει να είναι ενημερωμένος γι’αυτό από την πρώτη στιγμή για να αποφευχθούν τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις το πρώτο διάστημα μετά την εφαρμογή της τεχνικής.

Ας σεβαστούμε όλοι την ιδιαίτερη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία μας και ας δείξουμε την εκτίμησή μας προς το αγαθό της υγείας που δεν είναι καθόλου δεδομένο. Ο εμβολιασμός είναι ο σύμμαχός για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά. Ασφαλείς. 

Leave a comment