Η ομάδα του «Smile Woman’s Day» προσέφερε αφιλοκερδώς ημιμόνιμο μακιγιάζ σε γυναίκες που το είχαν πραγματικά ανάγκη

Η ομάδα του «Smile Woman’s Day» προσέφερε αφιλοκερδώς ημιμόνιμο μακιγιάζ σε γυναίκες που το είχαν πραγματικά ανάγκη

Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από την αγάπη. Για μένα, η μεγαλύτερη απόδειξή της είναι η προσφορά. Δεν υπάρχει κάτι πιο μεγαλειώδες από το να δίνεις και η ανταμοιβή σου να είναι ένα χαμόγελο.

Στις 17 Απριλίου, ένιωσα πολλές φορές να με κατακλύζει το αίσθημα της ευγνωμοσύνης: γιατί επέλεξα μια δουλειά που μου προσφέρει ατόφια χαρά, γιατί συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα με μένα, γιατί μπορούμε μαζί να δίνουμε απλόχερα χαμόγελα. Σχεδίαζα την «Smile Womans Day» για καιρό και έγιναν όλα όπως τα είχα φανταστεί. Εγώ και μια ομάδα ταλαντούχων τεχνιτριών ημιμόνιμου μακιγιάζ προσφέραμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας σε γυναίκες που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Η Μελίνα Μαυράκη, η Κωνσταντίνα Σκλημποσίου, η Bruna Doko, γυναίκες με αληθινό μεράκι για τη δουλειά τους και μια καρδιά ανοιχτή και γενναιόδωρη, με ακολούθησαν στο όραμά μου και μαζί, χαρίσαμε στις γυναίκες το δώρο της αλλαγής, προσφέροντας την υπηρεσία Microblading. Μαζί μας ήταν η Νικόλ Μπάστα, η Έφη Χαιντίνη και η Νάνσυ Μητροπούλου: φρόντισαν με αγάπη όλες τις λεπτομέρειες για να γίνουν όλα με ακρίβεια και να στεφθούν από επιτυχία.

Η ατμόσφαιρα στον χώρο μου ήταν γιορτινή. Από νωρίς, άρχισαν οι ετοιμασίες. Λουλούδια, κεράσματα, μουσική. Λίγο μετά, θα έρχονταν οι καλεσμένες μας. Γυναίκες που περίμεναν με ανυπομονησία να αλλάξουν τον εαυτό τους και να πάρουν δύναμη και ενθάρρυνση. Καθεμία από αυτές, είχε τη δική της προσωπική ιστορία την οποία μοιράστηκε μαζί μας όσο εμείς εκπληρώναμε τον σκοπό μας. Εγώ, είχα την χαρά και την τιμή, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε μια γυναίκα με αλωπεκία. Όταν πια είχα τελειοποιήσει την εφαρμογή του Microblading, η χαρά που είδα στα μάτια της την ώρα που αντίκρισε το πρόσωπό της στον καθρέφτη, ήταν για μένα το μεγαλύτερο δώρο. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη. Τα λόγια που ανταλλάξαμε πολύτιμα.

Κάτι τέτοιες στιγμές, θυμάμαι γιατί επέλεξα το συγκεκριμένο επάγγελμα και πόσο χρήσιμο μπορεί να γίνει για τους συνανθρώπους μου. Γιατί προσφέρει λύσεις και ενδυναμώνει, δίνει χαρά και αυτοπεποίθηση. Έχει τη δύναμη να αλλάξει εντελώς την εικόνα του προσώπου.  Ανάμεσα στις τυχερές που απόλαυσαν τις υπηρεσίες μας στο Smile Womans Day ήταν και δύο γυναίκες με ώριμα δέρματα οι οποίες αφέθηκαν στα χέρια μας και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Τα μάτια τους έλαμπαν από ενθουσιασμό και αυτή ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Λίγα λόγια καρδιάς από την ομάδα του Smiles Woman Day:

Για εμένα, η εκδήλωση Smile Womans Day ήταν μια πρωτόγνωρη και ευχάριστη εμπειρία. Γνώρισα νέους συναδέλφους, ανταλλάξαμε απόψεις, συζητήσαμε, γελάσαμε. Επικρατούσε ένα θετικό και υποστηρικτικό κλίμα καθ’όλη τη διάρκειά της. Πάνω από όλα, χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να χαρίσω σε μια γυναίκα που το επιθυμούσε τόσο, μια βελτιωμένη έκδοση της εικόνας της. Και ας ήταν εθελοντική η συμμετοχή μας, στο τέλος η μεγαλύτερη αμοιβή που λαμβάνουμε για τη δουλειά μας, είναι το χαμόγελο. Στις εποχές αποξένωσης που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, η προσωπική επαφή και τα θετικά συναισθήματα είναι ανεκτίμητα. 

Μελίνα Μαυράκη

Ευχαριστούμε πολύ που μας επιλέξατε να πάρουμε μέρος σε αυτό το φιλανθρωπικό έργο, μεγάλη μας χαρά που πρoσφέραμε χαμόγελα σ’ αυτές τις γυναίκες. 

Bruna Doko

Το χαμόγελο δεν είναι απλώς μία έκφραση του προσώπου, είναι η έκφραση πολλών και δυνατών συναισθημάτων. Χαρά, ικανοποίηση, πληρότητα, ενθουσιασμός, αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό και η κα Σταυρούλα Γιαννούλη το προσφέρει συστηματικά στις γυναίκες. Σε μία εξαιρετική, καινοτόμα διοργάνωση, εμπνευσμένη και οργανωμένη από την αγαπημένη μας Master Σταυρούλα Γιαννούλη, είχα τη τιμή ως Phi-Brows artist να παραστώ και να παρέχω εφαρμογή της τεχνικής PhiBrows δωρεάν, μαζί με αλλες εξαίρετες και διακεκριμένες συναδέλφους, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό σε πανέμορφες και μεταξύ τους εντελώς διαφορετικες κυρίες, βοηθώντας τες παράλληλα να βελτιώσουν τη ποιότητα ζωής τους. Είναι τόσο σημαντικό να προβάλλονται και να προωθούνται η εξωστρέφεια και η ανιδιοτέλεια στον τομέα μας. Το χαμόγελο δεν προσφέρθηκε μόνο σε πελάτισσες αλλά και στην ομάδα τεχνιτριών του Smile Woman’s Day. Ήταν μια εμπειρία ξεχωριστή. Ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Η ανταμοιβή μου ένιωσα ότι ήταν μεγαλύτερη από την προσφορά μου. Όπως έχει πει και η γυναίκα-παγκόσμιο ίνδαλμα, Μητέρα Τερέζα, «Κανένας δεν θα μπορέσει ποτέ να εκτιμήσει με ακρίβεια πόσο καλό μπορεί να κάνει ένα απλό χαμόγελο!».

Κωνσταντίνα Σκλημποσίου 

Smile Womans Day, ένας θεσμός προσφοράς για το μέλλον

Η ομάδα του Smile Womans Day θα συνεχίσει το έργο της στοχεύοντας να προσφέρει το δώρο της αλλαγής σε γυναίκες που το χρειάζονται πραγματικά. Είμαι ευτυχής που έχω ένα περιβάλλον υποστήριξης για το όραμά μου και δεν θα πάψω ποτέ να πιστεύω στη δύναμη της γενναιοδωρίας. Ραντεβού μέχρι το επόμενο Smile Woman’s Day!

 

Leave a comment