Hμέρα της Γυναίκας είναι η κάθε μας μέρα

Hμέρα της Γυναίκας είναι η κάθε μας μέρα

Το «αδύναμο» «φύλο» είναι δύο λέξεις που στο λεξιλόγιό μου δεν πάνε ποτέ μαζί. Η γυναίκα για μένα είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Μια ύπαρξη που μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος του κόσμου στις πλάτες της και να στέκεται αγέρωχη χωρίς να χάνει το κουράγιο της. Κάθε γυναίκα που γνωρίζω κρύβει μέσα της ένα ολόκληρο σύμπαν άπειρων δυνατοτήτων και χαρίσματα ξεχωριστά, που την κάνουν μοναδική.

Η Ημέρα της Γυναίκας για μένα είναι απλά μια αφορμή για να σταθούμε η μία στο πλάι της άλλης και να «ακούσουμε» τις ανάγκες μας -γιατί οι ανάγκες έχουν φωνή, που κάποιες φορές «χάνεται» μέσα στις απαιτήσεις, την κούραση, τον φόβο, τις δυσκολίες.

Κάθε γυναίκα που απευθύνεται σε μένα για να αναδείξει τα φυσικά της χαρακτηριστικά κάνει ουσιαστικά ένα δώρο στον εαυτό της πολύτιμο. Το δώρο αυτό δεν είναι ούτε τα καλοσχηματισμένα φρύδια, ούτε το λαμπερό πρόσωπο. Είναι ουσιαστικά η προσοχή που δίνει στον εαυτό της.

Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να βγουν μπροστά με θάρρος αλλά διστάζουν γιατί θεωρούν ότι το πρόσωπό τους έχει κάποιες ατέλειες που δεν θέλουν να εκθέσουν στα μάτια των άλλων. Θα ήθελα να πω σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι η τελειότητα είναι μια έννοια που δεν έχει μέσα της την αγάπη. Αγάπη θα πει με αποδέχομαι όπως είμαι και αγκαλιάζω την κάθε μου ατέλεια. Αν κάτι λείπει ή δεν είναι όπως ακριβώς θα το ήθελα, απευθύνομαι σε κάποιον που θα με βοηθήσει να το αναδείξω με έναν άλλο τρόπο.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει βοηθήσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο να φωτίσουν το πρόσωπό τους με αυτοπεποίθηση. Πριν περίπου τρεις δεκαετίες, γνώρισα τις δυνατότητές του και αποφάσισα να αφοσιωθώ σε αυτό για να προσφέρω χαρά στους ανθρώπους. Γιατί αυτό προσφέρει ουσιαστικά το ημιμόνιμο μακιγιάζ: ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης.

Γυναίκες που λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας  έχουν απώλεια των φυσικών τους τριχών βρήκαν μέσα από το ημιμόνιμο μακιγάζ έναν σύμμαχο για να ξαναβγούν μπροστά με θάρρος. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να τονίσω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, το ιατρικό ιστορικό είναι αυτό που δίνει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθηθούν για ένα απόλυτα ασφαλές αποτέλεσμα.

Γυναίκες που είχαν χάσει το ψυχικό τους σθένος μετά από δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή τους, ένιωσαν μια σπίθα φωτός στην καρδιά τους αλλάζοντας την εικόνα τους και κάνοντας μια νέα αρχή.

Γυναίκες με αλωπεκία κατάφεραν να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και σταμάτησαν να αποφεύγουν την έκθεση. Θεωρώ ότι είναι κατάφωρη αδικία, ένα ζήτημα υγείας με τόσες ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις, όπως είναι η αλωπεκία, να αντιμετωπίζεται ακόμα ως δευτερεύον αισθητικό πρόβλημα και η αποκατάστασή του να μην καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Μια ημέρα αγάπης με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Μέσα από αυτό το άρθρο, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε κάποιες γυναίκες που πάντα σκέφτομαι και έχω στην καρδιά μου αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να συναντήσω: είναι οι γυναίκες που λόγω μεγάλης οικονομικής δυσχέρειας δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον εαυτό τους μια ευκαιρία για αλλαγή.

Πήρα την απόφαση, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, να αφιερώσω μέσα στον Μάρτιο μια ημέρα στις γυναίκες που θέλουν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους αλλά δεν μπορούν. Για μένα θα είναι μεγάλη ικανοποίηση να δω την χαρά να διαγράφεται στο πρόσωπό τους μετά την ολοκλήρωση μιας τεχνικής ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Παράλληλα, θα περιμένω τις γυναίκες που λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετωπίζουν και τους έχει στερήσει τις φυσικές τους τρίχες (χημειοθεραπείες, αλωπεκία), δεν έχουν μπορέσει να λύσουν τις απορίες τους και να δουν τις νέες προοπτικές που μπορεί να δώσει το ημιμόνιμο μακιγιάζ στο πρόσωπό τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσω μέσα από το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram, καλώντας σας σε μια ημέρα γιορτής με σύνθημα την ενδυνάμωση και οδηγό την ενθάρρυνση και την προσφορά. Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που λαχταρούν να δουν μια άλλη εκδοχή του εαυτού τους που θα τους βοηθήσει να πάνε όσο μακριά θέλουν! Stay tuned!

Leave a comment