, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Φρύδια πιο πλούσια με φυσικό τρόπο: Το «μαγικό» προϊόν που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

Όσες συμβουλές για μακιγιάζ ματιών κι αν αναζητήσετε, όσα makeup προϊόντα κι αν αγοράσετε –μολύβια, σκιές, μάσκαρα- ένα είναι το στοιχείο που πάντα θα αναδεικνύει το βλέμμα σας: τα φρύδια σας.

Αυτό το σημείο πάνω από τα μάτια που μαρτυρά πάντα το πώς νιώθετε, ποια είναι τα κύρια στοιχεία της προσωπικότητάς σας, πώς φέρεστε στον εαυτό σας, πόση σημασία δίνετε στις λεπτομέρειες.

Τα φρύδια υπακούουν στις εντολές σας. Μπορείτε με τις κινήσεις και τις συνήθειές σας να τα αναδείξετε αλλά και να τα σαμποτάρετε! Ξέρω ότι το φυσικό αποτέλεσμα είναι η Νο1 προτεραιότητά σας και τα πλούσια φρύδια, μια έντονη επιθυμία όλων των γυναικών πλέον. Και το τονίζω το «πλέον» γιατί παλαιότερα το τσιμπιδάκι δούλευε «διπλοβάρδιες» και άφηνε τα φρύδια λεπτά, άνευρα, χωρίς χαρακτήρα και ένταση.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula GiannouliΈνα προϊόν που εμπιστεύομαι απόλυτα για ενδυνάμωση των φρυδιών και θεωρώ ότι πρέπει να μπει άμεσα στην λίστα σας είναι το BrowGrowth Needling Treatment Kit.

Ένα σετ που έχει την δύναμη να βοηθήσει δραστικά την ανάπτυξη των φρυδιών.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Η τεχνική του Microneedling «συναντιέται» με ένα ευεργετικό για την τρίχα έλαιο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Οι φυσικές τρίχες ενισχύονται και αποκτούν λάμψη: έτσι, τα φρύδια φαίνονται πιο γεμάτα και πλούσια.

Το BrowGrowth Oil περιέχει ενυδατικά έλαια που θρέφουν σε βάθος τα φρύδια. Με τα ευεργετικά συστατικά τους ενισχύουν τις υπάρχουσες τρίχες και βοηθούν την ανάπτυξη νέων. Περιέχει αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, λάδι argan, έλαιο δενδρολίβανου, λάδι γερανίου. Έναν πλούτο ωφέλιμων στοιχείων.

Αν ακολουθήσετε με επιμέλεια τις οδηγίες που ακολουθούν, τότε σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε αποτέλεσμα!

Ιδανικά εφαρμόστε το προϊόν πριν τον βραδινό ύπνο, αφού πρώτα έχετε απολυμάνει την περιοχή των φρυδιών. Τοποθετήστε το InjectRoller στη βάση. Σπρώξτε τον κύλινδρο πάνω από το φρύδι ξεκινώντας από την περιοχή κάτω από το φρύδι και κυλώντας πάνω από το φρύδι προς το μέτωπο. Επαναλάβετε αυτήν τη δράση σε όλο το φρύδι 6 έως 8 φορές, ανάλογα με την ανοχή του δέρματος και το επίπεδο ευαισθησίας. Φροντίστε να σηκώνετε τον κύλινδρο μετά από κάθε πέρασμα. Στη συνέχεια, μετακινήστε οριζόντια τον κύλινδρο στο φρύδι. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στο άλλο φρύδι. Στη συνέχεια, απλώστε το λάδι BrowGrowth στην περιοχή εφαρμογής. Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιείται 1 έως 3 φορές την εβδομάδα για άμεσο αποτέλεσμα.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Το BrowGrowth Needling Treatment Kit θα γίνει ένας σύμμαχος στην φυσική σας ομορφιά που δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να λάμψει!

Αν τα φρύδια σας δεν επιδέχονται διορθωτικές κινήσεις με προιόντα σαν αυτό, υπάρχει πάντα ο δρόμος του Microblading που θα δημιουργήσει μια άρτια, ισορροπημένη εικόνα στα φρύδια σας σε μόνιμη βάση.