, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Botox και Microblading: Πώς συνδυάζονται;

«Θέλω να κάνω Microblading και Botox αλλά δεν ξέρω με ποια σειρά να τα κάνω». Να μια ερώτηση που δέχομαι πολλές φορές από τις γυναίκες -και το τελευταίο διάστημα όλο και συχνότερα.

Έχει ενδιαφέρον να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά και να προσδιορίσουμε ποιο είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε Microblading και Botox και να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ακολουθώντας τις συμβουλές ενός έμπειρου επαγγελματία, να είστε βέβαιες ότι θα μπορείτε να εξασφαλίσετε τα βέλτιστα αποτελέσματα και για τις δύο διαδικασίες.

Συστήνεται να προγραμματίσετε πρώτο το ραντεβού σας για το Microblading και να περιμένετε τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να προχωρήσετε στο Botox.

Έτσι, επιτρέπετε στα φρύδια σας να επουλωθούν και το χρώμα να απορροφηθεί σωστά από το δέρμα σας. Μόλις γίνει η επούλωση, και αφού όλα έχουν πάει καλά, μπορείτε μετά από μερικές ημέρες, να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για Botox. Με αυτόν τον τρόπο, το αποτέλεσμα του Botox θα προσαρμοστεί στο νέο σχήμα των φρυδιών σας, εξασφαλίζοντας ένα αρμονικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Αν κάνετε Botox πριν από το Microblading, τα φρύδια που θα δημιουργηθούν μέσω του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, θα πατήσουν πάνω στις συντεταγμένες που το Botox έχει
δημιουργήσει στο πρόσωπο. Μόλις η επίδραση του Botox εξασθενίσει (κατά μέσο όρο σε 4 μήνες), τότε τα φρύδια μπορεί να μην διατηρηθούν στην επιθυμητή θέση. Επομένως, θα σας συμβούλευα να κάνετε πρώτα Microblading, μιας και το αποτέλεσμά του διαρκεί κατά μέσο όρο 1,5 χρόνο, ανάλογα πάντα με την ποιότητα του δέρματός σας και την ανταπόκρισή του στο χρώμα που έχει εμφυτευτεί.

Εν κατακλείδι, ενώ είναι τεχνικά δυνατό να κάνετε Botox πριν από μια θεραπεία Microblading, συνιστάται να περιμένετε τουλάχιστον 3 εβδομάδες μεταξύ αυτών των διαδικασιών.

Είναι πολύ σημαντικό να έρθετε σε επαφή τόσο με τον Τεχνίτη Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, όσο και με τον Πλαστικό Χειρουργό ή Δερματολόγο που θα σας αναλάβει. Μπορούν να σας συμβουλέψουν και να σας καθοδηγήσουν για το πότε είναι σωστό να κάνετε τις δύο διαδικασίες.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Microblading & Botox: Ένα φυσικό λίφτινγκ

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι, ιδίως στα ώριμα δέρματα, μετά τα 50, ο συνδυασμός των δύο διαδικασιών ευνοεί την εικόνα του προσώπου και δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με την μορφολογία του προσώπου. Δημιουργεί ένα «effect» λίφτινγκ. Κάνει το βλέμμα πιο νεανικό, ελκυστικό και ξεκούραστο.

Επίσης, ο συνδυασμός των δύο διαδικασιών μέσα στο κατάλληλο διάστημα ευνοεί τα πρόσωπα με φυσικά φρύδια που έχουν μεγάλη ασυμμετρία (πχ. τα πρόσωπα με «λυπημένα» φρύδια, που έχουν καθοδικότητα -τα λεγόμενα puppy eyes). Τα φρύδια επανατοποθετούνται σωστά στο πρόσωπο και δείχνει πιο ξεκούραστο, χαρούμενο και νεανικό.

Αν σας ενδιαφέρουν οι δύο διαδικασίες συνδυαστικά, λάβετε υπόψη σας τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά πάντα να έρχεστε σε επαφή με τους επαγγελματίες που έχετε εμπιστευτεί για να λύνετε κάθε απορία που μπορεί να έχει προκύψει.

Leave a comment