, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Το τέλος της ανασφάλειας

Ο χρόνος μου έχει διδάξει ότι αν θες να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του άλλου, πρέπει να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου.

Να έχεις ακλόνητη πίστη στις ικανότητές σου και την δυναμική σου. Δεν είναι καθόλου εύκολο project να κάνεις κάποιον να νιώσει ασφάλεια για να αφεθεί στα χέρια σου. Ιδίως στη δουλειά μας. Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε και το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε.

Πριν γράψω αυτό το άρθρο, έφερα στο νου μου συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις, λόγια και αλήθειες πελατών μου που με «πείσμωσαν» και με έκαναν να στοχεύω στο άρτιο, να στέκομαι στην λεπτομέρεια, να θέλω το καλύτερο για εκείνους.

Μέσα, λοιπόν, από αυτές τις συζητήσεις, είδα ότι υπάρχει στις περισσότερες από αυτές, ένα κοινό χαρακτηριστικό: η ανασφάλεια για το σχήμα που θα έχουν τα φρύδια μετά την εφαρμογή της τεχνικής.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

 

Είναι το στοίχημα που έμαθα πάντα να κερδίζω.

Το σχήμα, λοιπόν, των φρυδιών είναι αυτό που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες όταν αποφασίζουν να προχωρήσουν στο Microblading. Κανένα άλλο στοιχείο δεν τις κάνει να έχουν τόσους ενδοιασμούς. Τρέμουν στην ιδέα ότι το σχήμα υπάρχει περίπτωση να «αλλοιώσει» το βλέμμα τους, να αλλάξει την δομή του προσώπου.

Η αλήθεια είναι ότι συμμερίζομαι στο απόλυτο την ανασφάλειά τους αλλά ξέρω πλέον τον τρόπο να την εξουδετερώνω.

Το σχήμα των φρυδιών είναι η δική μου «εγγύηση», το πιο δυνατό σημείο της επιτυχίας και της απήχησης της δουλειάς μου.

Ένα συμμετρικό φρύδι, απόλυτα εναρμονισμένο με τα υπόλοιπα, φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου, είναι για μένα ο απόλυτος στόχος και η «απάντηση» στην ανασφάλεια των πελατών μου.

Αν κάποιος δεν γνωρίζει τις αρχές της δουλειάς μου πριν φτάσει σε μένα, φροντίζω να εξηγώ την φιλοσοφία μου για να τον κάνω να αφεθεί στα χέρια μου χωρίς φόβο.

Αυτό που θα ήθελα να κάνω μέσα από αυτό το άρθρο, είναι να σας παρακινήσω να στοχεύσετε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, να γυρίσετε την πλάτη στην ανασφάλεια και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών που ξέρουν το καλύτερο για εσάς.

Το φυσικό σχήμα στα φρύδια που τονίζει με τον πιο υπέροχο τρόπο το βλέμμα είναι εδώ.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli