Το μυστικό που θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει το πρωί κρύβεται στη βραδινή περιποίηση

Το μυστικό που θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει το πρωί κρύβεται στη βραδινή περιποίηση

Για μένα, η αρχή της νέας ημέρας ξεκινά από το τέλος της προηγούμενης. Ο τρόπος με τον οποίο θα περιποιηθώ τον εαυτό μου το βράδυ, βάζει τις βάσεις για την εικόνα μου το επόμενο πρωί.

 

Οι ώρες του ύπνου είναι οι πιο σημαντικές μέσα στην ημέρα. Εκεί το προσωπικό μας «εργοστάσιο», το σώμα μας, που δουλεύει συνέχεια για μας, αντλεί τα «καύσιμα» που χρειάζεται. Παίρνει ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσει.

Το βράδυ, το δέρμα μας διψά για «τροφή». Η τροφή αυτή που θα του δώσουμε, αν είναι εκλεκτής ποιότητας, θα το κάνει να λάμπει το επόμενο πρωί.  Αν δεν καθαρίσουμε σε βάθος το δέρμα μας και δεν του παρέχουμε την ενυδάτωση που χρειάζεται, τότε η εικόνα του προσώπου μας το πρωί θα μαρτυρά την έλλειψη φροντίδας.

Υπάρχει ένα προϊόν που σκοπό έχει να γίνει ο πιο πιστός σύμμαχος της επιδερμίδας σας τα βράδια. Η κρέμα νυκτός Jive Night Cream που εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι το «μυστικό» της αναδόμησης του προσώπου σας.

Η Jive Night Cream είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποτοξινώνει το δέρμα και ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων του, μειώνοντας τον αποχρωματισμό και βελτιώνοντας την υφή του.