, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Tι δεν έχω αλλάξει στα 31 χρόνια που προσφέρω υπηρεσίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Ο χρόνος περνά γρήγορα όταν αγαπάς αυτό που κάνεις. Έχω έναν βασικό κανόνα στη δουλειά μου, και αν μαθήτριές μου, τύχει να διαβάσουν αυτό κείμενο, θα τον θυμηθούν. Τον αναφέρω συχνά στις εκπαιδεύσεις μου: «Θα πρέπει να επιλέξεις ένα αντικείμενο απασχόλησης, που σε κάνει να ξεχνάς να κοιτάξεις το ρολόι και θα το έκανες, ακόμα κι αν δεν πληρωνόσουν».

Συμπληρώνω 31 χρόνια στο χώρο της ομορφιάς και μέσα σε αυτά, το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ εξακολουθεί να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Επέλεξα να αφοσιωθώ σε έναν τομέα που, στο ξεκίνημά μου, ήταν άγνωστος στην Ελλάδα. Έπρεπε να αποδείξω πολλά και πολύ γρήγορα. Αν κάτι παραμένει ίδιο μετά από 30 χρόνια είναι ένα: το ενδιαφέρον μου προς τους πελάτες, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της παροχής αλλά και μετά από αυτή. Η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται. Κερδίζεται. Χρόνο με το χρόνο, ραντεβού με το ραντεβού.

Η αφοσίωση ήταν πάντα η πυξίδα μου στη σχέση μου με τους πελάτες και πάντα κάπου όμορφα με οδηγούσε.

Το ειλικρινές ενδιαφέρον προς τον πελάτη για την ποιότητα της εμπειρίας που έχει αποκομίσει από την παροχή υπηρεσιών, θα πρέπει να είναι η απόλυτη προτεραιότητα κάθε επαγγελματία. Αυτή είναι μια προσωπική μου αρχή και εξακολουθεί να είναι μέρος της επαγγελματικής πορείας μου.

Οι πελάτες μας δεν είναι απλά πελάτες. Είναι πολλά παραπάνω από ανθρώπους που επενδύουν τα χρήματά τους στο αποτέλεσμα που θα τους προσφέρουμε. Είναι άνθρωποι που εμπιστεύονται σε μας σώμα και ψυχή. Είναι σημαντικό να στεκόμαστε δίπλα τους, να δείχνουμε ανθρωπιά και κατανόηση. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην αγορά, ούτε και στη ζωή, άλλωστε!

«Αν δεν δώσεις, δεν θα πάρεις» έλεγα πάντα. Βαθιά επιθυμία μου είναι να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που έρχεται στο μυαλό των πελατών μου όταν ακούν το δίπτυχο εμπιστοσύνη-επαγγελματίας. Οι πελάτες μας αξίζουν μόνο το καλύτερο και σε αυτό, δεν χωρούν συμβιβασμοί. Η ποιότητα ας είναι πάντα στο επίκεντρο της δουλειάς μας. Και έτσι, τα χρόνια θα περνούν με αληθινή ικανοποίηση!

Σε έναν κόσμο και σε μια αγορά που αλλάζει ραγδαία, ας κρατάμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας υψηλό και στο ίδιο επίπεδο ας κρατάμε και το ενδιαφέρον μας προς τους πελάτες σας, αμέσως μετά την πώληση.

Leave a comment