, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Smile Woman’s Day 22 Oκτωβρίου

ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 «ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 5Ο SMILE WOMAN’S DAY

Το Smile Woman’s Day δεν είναι απλά μια εκδήλωση αφιερωμένες στις γυναίκες. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία!

Είναι η γιορτή της αλληλεγγύης και της προσφοράς!

Η μη κερδοσκοπική δράση Smile Woman’s Day έρχεται για 5η φορά, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου για να κάνει την Αγάπη, Πράξη.

Το Smile Woman’s Day κατάφερε να δημιουργήσει την δική του κοινότητα, με επαγγελματίες τεχνίτριες ημιμόνιμου μακιγιάζ που προσφέρουν εθελοντικά έργο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ανοίγουν τους χώρους τους και υποδέχονται γυναίκες που έχουν χάσει τα φρύδια τους και δεν μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά υπηρεσίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.

Τι προσφέρει το Smile Woman’s Day στις γυναίκες που συμμετέχουν:

Αλληλεγγύη: Μια από τις βασικές αρχές του Smile Woman’s Day είναι η αλληλεγγύη. Οι εθελόντριες τεχνίτριες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, προσφέρουν τις υπηρεσίες του δωρεάν στις γυναίκες που τις έχουν πραγματικά ανάγκη. Στην κοινότητα του Smile Woman’s Day, η στήριξη και η κατανόηση είναι οι βάσεις στο ιδεολογικό μας υπόβαθρο.

Αυτοπεποίθηση: Μέσω του Smile Woman’s Day, οι γυναίκες που δέχονται υπηρεσίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ νιώθουν ανακούφιση και αυτοπεποίθηση. Ανακτούν το χαμένο τους χαμόγελο και βγαίνουν μπροστά με δυναμισμό και θάρρος!

Δυνατούς ανθρώπινους δεσμούς: Το Smile Woman’s Day δίνει την δυνατότητα στις γυναίκες που παρέχουν υπηρεσίες και στις γυναίκες που λαμβάνουν υπηρεσίες, να γίνονται μέλη μιας υποστηρικτικής κοινότητας από την οποία αντλούν δύναμη.

Ευαισθητοποίηση: Η συμμετοχή σας στο Smile Woman’s Day είναι πολύτιμη! Με το παράδειγμά σας, βοηθάτε την κοινωνία να γίνει πιο ευαισθητοποιημένη! Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και αυτό από μόνο του είναι ένα δώρο προς την κοινωνία.

Αληθινή χαρά: Κάθε Smile Woman’s Day είναι μια γιορτή για τις γυναίκες. Είναι ένας τρόπος βελτίωσης της ψυχολογίας τους! Προσφέρει χαρά και αληθινά συναισθήματα.

Στο Smile Woman’s Day, η ομορφιά συναντά την ανθρωπιά. Είναι μια ευκαιρία να δώσετε και να λάβετε αγάπη και υποστήριξη. Σε κάθε διοργάνωση, δημιουργούνται ιστορίες που λάμπουν μέσα στο χρόνο, γεννιούνται χαμόγελα και δυνατοί ανθρώπινοι δεσμοί.

Είναι η στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο, πιο ανθρώπινο αύριο και να φωτίσουμε τον κόσμο την ενέργειά μας!

Σας θέλουμε κοντά μας! Ραντεβού στις 22 Οκτωβρίου!

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
1

Leave a comment