, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών και Fillers: Τι πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να τα συνδυάσετε

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών είναι πλέον μια από τις αγαπημένες «επενδύσεις» των γυναικών στην εικόνα τους. 

Δίνει ένα νέο σχήμα σε υπερβολικά λεπτά χείλη, κάνοντάς τα να δείχνουν μεγαλύτερα, καλύπτει ρυτίδες γύρω από αυτά, διορθώνει σβησμένες, ελαττωματικές ή στραβές γραμμές και την έλλειψη χρώματος στη βλεννογόνο, μειώνει τον χρόνο που διαθέτει κάθε γυναίκα για να δημιουργήσει περίγραμμα στα χείλη για να τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά.

Είναι πολλά, λοιπόν, τα οφέλη αυτής της μεθόδου γι’αυτό και είναι τόσο αγαπητή.

Αν, παράλληλα, με το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, σκέφτεστε να τοποθετήσετε fillers στα χείλη, για έξτρα όγκο, και σκέφτεστε πώς μπορούν να συνδυαστούν σίγουρα οι πληροφορίες που θα ακολουθήσουν, θα σας φανούν χρήσιμες.

Η χρήσιμη συμβουλή ενός πιστοποιημένου επαγγελματία 

Καταρχάς, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε και να εμπιστευτείτε έναν έμπειρο επαγγελματία, τόσο για το ημιμόμιμο μακιγιάζ χειλιών όσο και για τα fillers. Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη σας την απόσταση που πρέπει να έχει η μία διαδικασία από την άλλη, για να αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Ποιες από τις δύο διαδικασίες πρέπει να έρχεται πρώτη και γιατί

Εάν σκοπεύετε να προχωρήσετε και στις δύο διαδικασίες, τότε συνιστάται να κάνετε πρώτα ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών. Ο Τεχνίτης Ημιμόνιμου Μακιγιάζ που θα σας αναλάβει, θα κάνει το περίγραμμα και θα αναδιαμορφώσει τα χείλη σας, δημιουργώντας μια κατευθυντήρια γραμμή για τον επαγγελματία που θα αναλάβει την τοποθέτηση fillers. 

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών διαρκεί περισσότερο από τα fillers. Έτσι όταν τα χείλη σας χάσουν το νέο τους σχήμα, το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν θα φαίνεται περίεργο, μιας και δημιουργήθηκε στα χείλη σας, πριν από την τοποθέτηση των fillers.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών χρειάζεται χρόνο για την επούλωσή του. Δεν συνιστάται να προχωρήσετε σε fillers στα χείλη, αν τα χείλη δεν έχουν επουλωθεί από την εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ χειλιών.

Η πλήρης διαδικασία επούλωσης του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ χειλιών διαρκεί από 4 έως 6 εβδομάδες. Έπειτα, οι περισσότερες πελάτισσες χρειάζονται μια επαναληπτική συνεδρία, για να ελεγχθεί το πώς έχουν επουλωθεί τα χείλη, και να γίνει κάποια τροποποίηση όπου χρειάζεται. Μετά το πέρας του διαστήματος της πλήρους επούλωσης, είναι ασφαλές να προχωρήσετε στην τοποθέτηση fillers. 

Να θυμάστε ότι κατά προσέγγιση, χρειάζονται περίπου 28 ημέρες για να αναγεννηθεί το δέρμα στα 18. Μετά την εμμηνόπαυση, το δέρμα χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να αναγεννηθεί πλήρως. Ο κύκλος αναγέννησης του δέρματος διαρκεί 28 με 42 ημέρες, αλλά για τους ενήλικες άνω των 50 ετών, μπορεί να αυξηθεί έως και 84 ημέρες. Σίγουρα η ηλικία, η λήψη φαρμάκων, ο τρόπος ζωής και το DNA κάθε ατόμου παίζει ρόλο. Κάθε άτομο είναι μια μοναδική περίπτωση και δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη πρόταση για όλους τους πελάτες ανεξαιρέτως.

Kατά προσέγγιση συνιστάται να περιμένετε 2 μήνες μεταξύ των ραντεβού για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών και των fillers.

Όλα εξαρτώνται από τον Τεχνίτη Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και τον επαγγελματία που θα αναλάβει την τοποθέτηση των fillers στα χείλη σας, οπότε είναι χρήσιμο να τους συμβουλεύεστε. Όπως ήδη αναφέραμε, οι περισσότεροι επαγγελματίες θα σας συστήσουν να κάνετε πρώτα το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα να γίνει το αντίθετο, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει πάντα επαρκής χρονική απόσταση μεταξύ των δύο διαδικασιών, ώστε να κατασταλάξει το αποτέλεσμα.

Η μία διαδικασία αμέσως μετά την άλλη, δεν επιφυλάσσει -κατά κανόνα- ικανοποιητικά αποτελέσματα

Leave a comment