, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Ποια είναι η ομάδα του Smile Woman’s Day και πώς μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ!

Πριν από λίγους μήνες ένα όραμά μου, πήρε σάρκα και οστά. Είδα ότι η προσωπική μου ανάγκη να προσφέρω ουσιαστικό έργο βρήκε ανταπόκριση. Το Smile Womans Day είναι μια δράση αγάπης και προσφοράς. Πίσω από αυτή τη δράση, κρύβεται μια ομάδα που πιστεύει στη μεταμορφωτική δύναμη του ημιμόνιμου μακιγιάζ και στο καλό που μπορεί να προσφέρει στις ζωές των ανθρώπων που το χρειάζονται πραγματικά.

Το Smile Womans Day είναι μια ανοιχτή ομάδα που σκοπό έχει να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα και να μεταδώσει τη δύναμη του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Το Smile Woman’s Day είναι η φωνή των επαγγελματιών τεχνιτών που αγαπούν πραγματικά τη δουλειά τους και θέλουν να συνδέονται με τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει το ημιμόνιμο μακιγιάζ στη ζωή τους.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν νέες και έμπειρες τεχνίτριες από όλη την Ελλάδα που θέλουν να δείξουν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν και να συνδεθούν με ανθρώπους που χρειάζονται το ημιμόνιμο μακιγιάζ για να καλυτερέψουν την καθημερινότητά τους. Υπό την καθοδήγησή μου, θα μπορούν να διαχειρίζονται κάθε περιστατικό όσο δύσκολο κι αν είναι κι έτσι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτούν επιπλέον πείρα και γνώσεις πάνω στο ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Τα μέλη του Smile Womans Day θα μπορούν να παρακολουθούν ειδικές εκπαιδεύσεις εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους: στόχος μου είναι αυτή η ομάδα να εξελίσσεται και να φτάνει όσο πιο μακριά γίνεται. Η ομαδική δουλειά μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά κάθε άτομο ξεχωριστά οφείλει να προσπαθεί να διευρύνει τις γνώσεις του, ώστε να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Όσο η κοινότητα των μελών του Smile Womans Day σε όλη την Ελλάδα θα μεγαλώνει, θα προσπαθώ να προσφέρω σε αυτή προνόμια που θα την βοηθούν να παίρνει δύναμη για να συνεχίζει το έργο της.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Φιλοδοξώ να δημιουργήσω ένα δίκτυο αλληλοϋποστήριξης των τεχνιτών σε όλη την Ελλάδα, μέσω του οποίου θα αντλούν γνώσεις και ενθάρρυνση. Επιπρόσθετα, ο ένας τεχνίτης θα μπορεί να εφαρμόζει στον άλλο τεχνίτη υπηρεσίες. Ο «τεχνίτης που βοηθά τον τεχνίτη» είναι ένα από τα ιδεολογικά θεμέλια της ομάδας του Smile Woman’s Day που ήδη έχει αγκαλιαστεί από το κοινό και έχει ενθουσιάσει με το πάθος της να προσφέρει.

Ο στόχος μας είναι κοινός: η προσφορά. Το μέγεθος της αγάπης γι’αυτό που κάνουμε, μεγάλο. Σας περιμένω για να δείξετε τη δουλειά σας και να συνδεθείτε με ανθρώπους που περιμένουν να την μάθουν για να αλλάξει η ζωή τους.

Leave a comment