0 items - $0.00 0
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Smile Womans Day: To ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται μια πράξη αγάπης και προσφοράς

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει δύναμη. Δεν βελτιώνει μόνο την εξωτερική εικόνα όποιου το επιλέξει. Χαρίζει ευχάριστα συναισθήματα. Δίνει λύσεις. Μεταμορφώνει. Μπορεί να χαρίσει χαμόγελα σε πρόσωπα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τον Απρίλιο του 2022 υλοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής. Δημιούργησα μια ανοιχτή ομάδα ανθρώπων που βλέπουν το επάγγελμα του τεχνίτη ημιμόνιμου μακιγιάζ ως μια ευκαιρία να προσφέρουν: την ομάδα του Smile Womans Day.

H ομάδα του Smile Womans Day

To Smile Womans Day είναι μια δράση αγάπης και ανιδιοτελούς προσφοράς που σκοπό έχει να κάνει τα πρόσωπα των ανθρώπων να χαμογελούν βλέποντας την αλλαγή στον εαυτό τους. Η ομάδα του Smile Woman’s Day προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ σε γυναίκες και άνδρες που τις χρειάζονται πραγματικά και δεν μπορούν να τις εξασφαλίσουν για τον εαυτό τους. Μέσα από αυτές, θέλουμε να βλέπουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει προς το καλύτερο μέρα με τη μέρα.

Η ανοιχτή ομάδα του Smile Womans Day έχει ως μέλη της τεχνίτριες που τώρα ξεκινούν την διαδρομή τους στον χώρο μας αλλά και πεπειραμένες, με πολλά χρόνια εμπειρίας. Η ομάδα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα και τον σκοπό του ημιμόνιμου μακιγιάζ σε όσους ανθρώπους είναι ανοιχτοί να το αγκαλιάσουν.

Oι τεχνίτριες, υπό την καθοδήγησή μου, θα παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και θα μπορούν να διαχειρίζονται τα περιστατικά όποιος κι αν είναι ο βαθμός δυσκολίας τους. Η δράση του Smile Womans Day θέλω να δώσει βήμα σε επαγγελματίες που αγαπούν πραγματικά τον τομέα του ημιμόνιμου μακιγιάζ, δεν έχουν αυτοσκοπό το κέρδος, έχουν ως όραμα την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων και είναι διαρκώς ανοιχτοί στο να αποκτούν περισσότερες γνώσεις γύρω από το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Τι θέλει να προσφέρει το Smile Womans Day;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα να βοηθάω. Να βλέπω τους ανθρώπους γύρω μου να χαμογελούν, να νιώθουν ασφαλείς και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Πάντα με γοήτευαν οι μεγάλες ιδέες. Moυ άρεσε να βλέπω μακριά, να διακρίνω την ευλογία πίσω από τα μικρά πράγματα της ζωής. Ασχολήθηκα με το ημιμόνιμο μακιγιάζ για να νιώθω καθημερινά την χαρά της προσφοράς. Να αντλώ ευχαρίστηση από την ευχαρίστηση των γύρω μου όταν αφήνονται στα χέρια μου. Να βλέπω ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας να νιώθουν ανακούφιση από την λύση που τους προσφέρει το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Το Smile Womans Day συμπυκνώνει όλες τις αξίες και το όραμά μου. Ξεκίνησε από μια σκέψη και πλέον γίνεται θεσμός. Αγκαλιάστηκε αμέσως και η ταχεία διάδοσή του με κάνει να νιώθω ελπίδα. Ξέρω καλά ότι θα βοηθήσει πολλές γυναίκες να βρουν το χαμένο και πολύτιμο κομμάτι του εαυτού τους που της κάνει να βγαίνουν μπροστά.

Τι προσφέρει το Smile Womans Day στα μέλη του;

Τα μέλη του Smile Woman’s Day θα μπορούν να παρακολουθούν ειδικές εκπαιδεύσεις εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους: στόχος μου είναι αυτή η ομάδα να εξελίσσεται και να φτάνει όσο πιο μακριά γίνεται σε επίπεδο κατάρτισης. Η δράση προσφέρει ένα ακόμα μεγάλο προνόμιο στα μέλη του: μέσα από τα δύσκολα περιστατικά που θα έχουν να διαχειριστούν, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίζουν χρόνια εμπειρίας και να μαθαίνουν μικρά μυστικά επιτυχίας στη δουλειά μας.

Επιπρόσθετα, ο ένας τεχνίτης θα μπορεί να εφαρμόζει στον άλλο τεχνίτη υπηρεσίες. Ο «τεχνίτης που βοηθά τον τεχνίτη» είναι ένα από τα ιδεολογικά θεμέλια της ομάδας του Smile Woman’s Day που ήδη έχει αγκαλιαστεί από το κοινό και έχει ενθουσιάσει με το πάθος της να προσφέρει.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli
, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Οι στόχοι του Smile Womans Day

Ο χώρος μου είναι ανοιχτός για να υποδεχτεί εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να δημιουργήσουμε μαζί μια νέα προοπτική στο πρόσωπό σας. Αν η οικονομική σας κατάσταση δεν σας επιτρέπει να προσφέρεται στον εαυτό σας μια ποιοτική υπηρεσία ημιμόνιμου μακιγιάζ ή λόγω ενός προβλήματος υγείας υπάρχει μερική ή ολική απώλεια τριχών και διστάζετε να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό λόγω φόβου ή ανασφάλειας, απευθυνθείτε στην ομάδα του Smile Woman’s Day για να συμμετέχετε στο επόμενο event που θα οργανώσει. Αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα!

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ SMILE WOMAN’S DAY

To Smile Woman’s Day επιστρέφει στις 16 Οκτωβρίου 2022 στο πλαίσιο του μήνα ενάντια του Καρκίνου του Μαστού. Οι επαγγελματίες που θα φιλοξενήσουν δράσεις στους χώρους τους θα εμφανίζονται στην επιλογή “Βιογραφικά Μελών”.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 825 3469 ή στο 210 825 3422!