Θέλω να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη. Πώς θα φαίνεται τις πρώτες ημέρες;

Θέλω να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη. Πώς θα φαίνεται τις πρώτες ημέρες;

Καλησπέρα κα Γιαννούλη. Με ενδιαφέρει πολύ το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη. Είμαι 42 χρονών και η αλήθεια είναι ότι το φυσικό χρώμα τους δεν είναι πια το ίδιο έντονο, όπως ήταν όταν ήμουν μικρότερη. Θέλω να βρω ένα χρώμα να μου αρέσει. Σίγουρα δεν θέλω να είναι έντονο! Θα ήθελα να ξέρω πώς θα δείχνουν στην αρχή τα χείλη μου. Πολύ υπερβολικά; Σας ευχαριστώ.

——

Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας και χαίρομαι που μιλάμε. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου πριν προχωρήσετε σε ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη, είναι ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι δεσμευτικό, δηλαδή τόσο έντονο που να μην σας επιτρέπει να τονίσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα χαρακτηριστικά σας. Tα χρώμα που θα πρέπει να επιλέξετε για τα χείλη σας θα πρέπει να είναι σε αρμονία με το φυσικό σας χρώμα και να μην αποκλείει το μακιγιάζ.

Την ημέρα της εφαρμογής, τα χείλη σας θα φαίνονται έντονα σαν να φοράτε κραγιόν. Την 2η και 3η ημέρα, τα χείλη είναι στεγνά και αρχίζουν να ξεφλουδίζουν. Την 4η και 5η ημέρα μετά την εφαρμογή, το χρώμα θα δείχνει άτονο. Από την 7η έως την 35η ημέρα, το χρώμα θα αρχίσει να βελτιώνεται. Μετά τις 35 ημέρες, έρχεστε για την επανάληψη. To τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και τα χείλη σας θα εκπέμπουν υγεία και φρεσκάδα όλη μέρα! 

Leave a comment