0 items - $0.00 0
PhiBrows Shading

Phibrows Shading: Μάθετε τα πάντα για την υπηρεσία που εξασφαλίζει φρύδια απόλυτα ρεαλιστικά, τριών διαστάσεων!

Οι υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών εξελίσσονται επιδιώκοντας να προσαρμόζονται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών. To Μicroblading έφερε μια νέα εποχή στο ημιμόνιμο μακιγιάζ εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα φυσικό και συμμετρικό αποτέλεσμα σε πρόσωπα με ελάχιστες ή καθόλου τρίχες στην περιοχή των φρυδιών.

Η πρώτη Ελληνίδα Grand Master στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και brow expert, Σταυρούλα Γιαννούλη, που διέδωσε την δύναμη του Microblading και έβαλε τα θεμέλια για να γίνει δημοφιλές στη χώρα μας, σας συστήνει την νέα, επαναστατική τεχνική του Phibrows Shading που στόχο έχει να ικανοποιήσει ακόμα πιο υψηλές απαιτήσεις.

Τι είναι το Phibrows Shading;

Tο Phibrows Shading είναι συνδυασμός δύο μεθόδων: του Microblading και της σκίασης με μηχάνημα. Έτσι, επιτυγχάνεται η δημιουργία φρυδιών τριών διαστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, στο Phibrows Shading γίνεται συνδυασμός Microblading γραμμών που μοιάζουν με φυσικές τρίχες με τη χρήση εργαλείου χειρός γύρω από το περίγραμμα του φρυδιού και τεχνικών σκίασης στο σώμα του φρυδιού που δημιουργούν μεγαλύτερη πυκνότητα και ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Γιατί ένας πελάτης να επιλέξει το Phibrows Shading;

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν έναν τεχνίτη να επιλέξει το Phibrows Shading για τον πελάτη του. Αν απουσιάζει μεγάλο μέρος των φυσικών τριχών (ή απουσιάζουν εντελώς), ή το δέρμα πάνω στο οποίο θα γίνει εφαρμογή της τεχνικής έχει ιδιαιτερότητες, τότε η απάντηση είναι το Phibrows Shading.

Με το Phibrows Shading, αυξάνεται ο βαθμός φυσικότητας και βάθους των φρυδιών που δημιουργεί ο τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ στον πελάτη του.

Το μηχάνημα βοηθά τον τεχνίτη να επιτύχει την σκιά και το ξεθώριασμα που χρειάζεται για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύει: φρύδια ακόμα πιο ρεαλιστικά, τριών διαστάσεων που πραγματικά δεν θα μπορεί κανείς να διακρίνει ότι είναι αποτέλεσμα τεχνικής ημιμόνιμου μακιγιάζ.

H εκπαίδευση στην τεχνική Phibrows Shading!

Με την εκπαίδευση στην τεχνική Phibrows Shading, οι τεχνίτες μαθαίνουν να δουλεύουν αποτελεσματικά σύμφωνα με τους κανόνες Φωτός και Σκιάς. Η συγκεκριμένη τεχνική σκίασης ολοκληρώνει το αποτέλεσμα του Microblading και γι’αυτό απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη τελειώσει το Microblading ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική σκίασης.

Τι μαθαίνει ένας τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στο Phibrows Shading

  • Πώς να επιτύχει ρεαλιστικά μοτίβα γραμμών
  • Πώς να δημιουργεί σκίαση πάνω από τις γραμμές
  • Πώς να δημιουργεί όμορφες γραμμές και το σωστό αποτέλεσμα σκίασης συγχρόνως
  • Ό,τι αφορά τη νέα Super Advanced Pigment Formula, η οποία αποτελεί προηγμένη φόρμουλα χρωστικών
  • Πώς να επιλέγει το σωστό χρώμα και πώς να το αναμειγνύει
  • Πώς να δουλεύει ανάλογα με τον τύπο δέρματος του πελάτη
  • Tην περιποίηση που πρέπει να εφαρμόζει μετά την θεραπεία (after-care treatment)
  • Aν υπάρχει η πιθανότητα να διορθωθεί μια παλιά τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ, με τον συνδυασμό Microblading και σκίασης

Οι διαφορές Phibrows Shading -Microblading

To Microblading αποτελείται από μεμονωμένες γραμμούλες που μιμούνται τις φυσικές τρίχες των φρυδιών, τα αποτελέσματά του είναι πιο διακριτικά σε σχέση με αυτά της σκίασης και δεν είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

Το πλεονέκτημα της τεχνικής σκίασης είναι ότι είναι πολύπλευρη μιας και μπορεί να εφαρμοστεί μόνη της αλλά και σε συνδυασμό με το Μicroblading (ανάλογα με το αν ο πελάτης θέλει ένα διακριτικό ή έντονο φρύδι) για την επίτευξη ενός ακόμα πιο ρεαλιστικού αποτελέσματος.

PhiBrows Shading

Γιατί ένας τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ να επιλέξει την εκπαίδευση στο Phibrows Shading;

H brow expert και πρώτη Ελληνίδα Grand Master στο ημιμόνιμο μακιγιάζ, Σταυρούλα Γιαννούλη εξηγεί γιατί η εκπαίδευση στο Phibrows Shading -και σε κάθε άλλη τεχνική, εκτός από το Microblading- είναι σημαντική για έναν τεχνίτη ημιμόνιμου μακιγιάζ:

«Οι γνώσεις στον τομέα του ημιμόνιμου μακιγιάζ θα πρέπει να είναι ένα ανεξάντλητο πεδίο για κάθε τεχνίτη που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον χώρο και να δει την καριέρα του να φτάνει μακριά. Όταν άρχισα τη διδασκαλία γύρω από το ημιμόνιμο μακιγιάζ, ακόμα και τότε, δεν είπα ποτέ στον εαυτό μου «Ωραία, όσα έμαθες, έμαθες». Πάντα υπάρχει κάτι νέο για να μάθεις και πάντα υπάρχουν περιθώρια για να βελτιώνεσαι. Το πρώτο πράγμα που λέω στις μαθήτριές μου είναι ότι κάθε σεμινάριο είναι ένα όπλο στα χέρια τους αλλά δεν αρκεί για να κερδηθούν όλες οι μάχες της δουλειάς μας. Κάθε τεχνίτης οφείλει να επενδύει χρόνο και χρήματα σε εξειδικευμένα σεμινάρια για να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε κάθε δύσκολο περιστατικό και να νιώθει ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό του.

Το Phibrows Shading αντιπροσωπεύει την εποχή-μετά το Microblading. Έτσι, βασική προϋπόθεση για να παρακολουθήσει ένα τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ την εκπαίδευση στο Phibrows Shading είναι να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση στο Microblading. Περιστατικά με λίγες ή καθόλου φυσικές τρίχες στην περιοχή των φρυδιών και ιδιαιτερότητες στο δέρμα σίγουρα θα αντιμετωπιστούν θεαματικά αν εφαρμοστεί η συγκεκριμένη τεχνική. Τα φρύδια δείχνουν απόλυτα ρεαλιστικά, τριών διαστάσεων.

Γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσει ένας τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ στο Phibrows Shading

Το Phibrows Shading δεν είναι ακόμα διαδεδομένο στην Ελλάδα. Το Microblading παραμένει πρώτο σε προτιμήσεις γιατί το μεγαλύτερο μέρος των τεχνιτών ημιμόνιμου μακιγιάζ στη χώρα μας είναι κυρίως εκπαιδευμένο σε αυτό. Όμως, απαιτητικά περιστατικά θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν πιο αποδοτικά αν οι τεχνίτες γνώριζαν πιο εξειδικευμένες μεθόδους για να τα διαχειριστούν, όπως είναι το Phibrows Shading. Όταν λείπει η κατάρτιση από έναν τεχνίτη, αυτομάτως μειώνει τις επιλογές προς τον πελάτη του. Δεν έχει να του προτείνει κάτι νέο, κάτι ακόμα πιο αποτελεσματικό.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσει ένας τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ στο Phibrows Shading και σε κάθε άλλη εξειδικευμένη τεχνική, γιατί η αγορά διψάει για επαγγελματίες που έχουν να προσφέρουν πολλαπλές επιλογές στους πελάτες τους, διεκδικώντας έτσι -δικαίως- μεγαλύτερο μερίδιο της προσοχής τους.

Αν ένας τεχνίτης δεν έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια και περιμένει να έχει ένα σταθερό πελατολόγιο με διάρκεια, σίγουρα θα απογοητευτεί στο πέρασμα του χρόνου. Γιατί η γνώση πάντα κερδίζει, πάντα λάμπει και πάντα πηγαίνει μπροστά τον επαγγελματία. Οι τεχνίτες ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι πλέον πολυάριθμοι. Αυτοί, όμως, που έχουν παρακολουθήσει πολλαπλές εκπαιδεύσεις και έχουν εμμονή με την λεπτομέρεια σίγουρα δεν είναι πολλοί. Όταν οι πελάτες τους ανακαλύπτουν δύσκολα τους αποχωρίζονται.

PhiBrows Shading

Ο παράγοντας – κλειδί για μια μακρά καριέρα στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ – Εκτός από τα σεμινάρια.

Είναι ωραίο να κάνεις μια δουλειά με συναίσθημα. Να μην καταλαβαίνεις πότε περνά η μέρα γιατί απλά δεν σε ενδιαφέρει να κοιτάς το ρολόι σου. Με ρωτούν νέοι άνθρωποι στο επάγγελμα πώς να πετύχουν, πώς να χτίσουν καριέρα, πώς να γίνουν «γνωστοί». Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, η απάντηση βρίσκεται μέσα τους.

Η προσωπική δουλειά είναι ο παράγοντας που κρίνει την καριέρα ενός τεχνίτη ημιμόνιμου μακιγιάζ. Οι τεχνικές και τα εργαλεία, χωρίς συναίσθημα, δεν θα δουλέψουν ποτέ σωστά.