, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

27 Μαρτίου: Μια συνάντηση αγάπης και προσφοράς, με σύνθημα την ενθάρρυνση

«Δουλεύω» εδώ και πολύ καιρό αυτή την ημέρα στο μυαλό μου. Θέλω όλα να γίνουν όπως τα έχω ονειρευτεί. Ο χώρος μου να γεμίσει χαμόγελα ευχαρίστησης, γυναικείες φωνές ενθάρρυνσης, χέρια που θέλουν να προσφέρουν, λόγια βγαλμένα από την καρδιά.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, θέλω να αφιερώσω μια ημέρα στις γυναίκες που θέλουν να  χαρίσουν στον εαυτό τους το δώρο της αλλαγής, αλλά η οικονομική τους κατάσταση δεν τους το επιτρέπει.

Σε προηγούμενο άρθρο μου σας είχα μιλήσει για την πρόθεσή μου να διοργανώσω μια ημέρα που θα κλείνει μέσα της όλη την αγάπη που έχω μέσα μου για τις γυναίκες. Αυτά τα τόσο δυνατά πλάσματα με τα οποία συνδέομαι εδώ και δεκαετίες με μια βαθιά σχέσης εμπιστοσύνης.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ας γίνει ένα όχημα αλλαγής 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να αλλάξει για πάντα την ζωή μιας γυναίκας. Πώς; Δίνοντάς της θάρρος και αυτοπεποίθηση να βγει μπροστά και να διεκδικήσει τα θέλω της. Συμμαχώντας μαζί της στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της.

Γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και έχουν μερική ή ολική απώλεια τριχών (αλωπεκία) μπορούν μέσα από το ημιμόνιμο μακιγιάζ να νιώσουν μια ζεστή ακτίνα φωτός να διαπερνά την ψυχή τους, αφήνοντας πίσω τους ενδοιασμούς που μπορεί να έχουν για την δημόσια έκθεση της εικόνας τους.

, Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών & σεμινάρια - Stavroula Giannouli

Ως πρωτεργάτρια του ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα και πλέον η πρώτη Ελληνίδα Grand Master, έχω αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με αυτές τις γυναίκες. Μια σχέση που μετρά πολλά χρόνια και συνεχίζει να είναι βαθιά και μοναδική. Περιμένω, λοιπόν, να γνωρίσω κι άλλες γυναίκες που μέσα από την δουλειά μου θα νιώσουν ανακούφιση και ευχαρίστηση και θα αφήσουν πίσω τους δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις.

Στις 27 Μαρτίου, οι πόρτες του χώρου μου θα είναι επίσης ανοιχτές για κάθε γυναίκα που θα θελήσει να μάθει ποια είναι η κατάλληλη τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ για την περίπτωσή της και θα είμαι στη διάθεσή της για να λύσω κάθε απορία της. Σας έχω πει ότι για μένα ο κανόνας που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα είναι ένας: «Επενδύω τα χρήματά μου σε ό,τι καλύτερο έχει η αγορά». Αν, όμως, αυτός ο κανόνας δεν φτάσει ως εκείνη, τότε τα χρήματά της σπαταλούνται σε τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ που μετά χρειάζονται το PhiRemoval για να αφαιρεθούν.

Δηλώστε συμμετοχή

Γυναίκες που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να νιώσουν τα οφέλη μιας τεχνικής ημιμόνιμου μακιγιάζ στο πρόσωπό τους και την χρειάζονται για να νιώσουν ψυχική αναπτέρωση, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά για να κλείσουν εγκαίρως το ραντεβού τους στην ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Γυναίκες που χρειάζονται την γνώμη μιας brow expert για να δουν σε ποια τεχνική θα πρέπει να επενδύσουν μπορούν να δηλώσουν την παρουσία τους στον χώρο μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Instagram.

Η γιορτή που ετοιμάζω για εσάς ξέρω ότι θα στεφθεί από επιτυχία για έναν απλό λόγο: γιατί έχω χτίσει μαζί σας μια σχέση ειλικρίνειας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Θέλω το κάθε ευρώ που δίνετε να αξίζει τον κόπο, κι αν δεν έχετε κανένα ευρώ για να μπορέσετε να δείτε στον εαυτό σας την αλλαγή που επιθυμείτε, να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ αυτό να συμβεί.

Το χαμόγελό σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου!

Tηλ επικοινωνίας: 210 8253469/422  Instagram: giannoulistavroula_grandmaster

Leave a comment