0 items - $0.00 0
Αφαίρεση Ημιμόνιμου Τατουάζ Φρυδιών PhiRemoval

Αφαίρεση Ημιμόνιμου Τατουάζ Φρυδιών : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τεχνική PhiRemoval!

Η Αφαίρεση Ημιμόνιμου Τατουάζ Φρυδιών είναι η νέα υπηρεσία διόρθωσης των προγενέστερων λαθών στα φρύδια σας! Το να κάνεις λάθη είναι ένας σίγουρος τρόπος για να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά χρειάζεσαι και τι σου ταιριάζει. Φτάνει να μαθαίνεις από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνεις. Συνήθως γίνονται από άγνοια, κακή πληροφόρηση, παρόρμηση και επιπολαιότητα.

Ένα από αυτά τα λάθη είναι κι ένα κακής ποιότητας τατουάζ φρυδιών. Ένας αισθητικός «πονοκέφαλος» που ταλαιπωρεί τις γυναίκες, φέρνοντας τες σε συναισθητικό αδιέξοδο. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Η αφαίρεση ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών είναι εφικτή και έχει όνομα. Λέγεται PhiRemoval.

Μπορεί το Microblading να αποτελεί μια τεχνική που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ωστόσο δεν φτάνουν όλοι πρώτα σε αυτή για να αλλάξουν την εικόνα των φρυδιών τους. Τα στατιστικά δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό καταφεύγει σε τεχνικές χαμηλής ποιότητας που αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως είναι ένα «υπερβολικό» τατουάζ φρυδιών.

Η αφαίρεση του ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών ή γενικότερα ημιμόνιμου τατουάζ από το πρόσωπο από την brow expert, Σταυρούλα Γιαννούλη, υπόσχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί και σας στερεί ένα μέρος από την αυτοπεποίθησή σας.

Τι είναι το PhiRemoval και πώς λειτουργεί η τεχνική αφαίρεσης ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών!

Το PhiRemoval ή τεχνική αφαίρεσης ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ είναι μια θεραπεία χωρίς λέιζερ που αφαιρεί και φωτίζει τη χρώση των τατουάζ (όλων των μεγεθών) και του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Το PhiRemoval, χάρη στην πρωτοποριακή και προηγμένη σύνθεση των προϊόντων και εργαλείων του, καταφέρνει να αφαιρέσει όλες τις χρωστικές ουσίες από το ανθρώπινο δέρμα (συμπεριλαμβανομένων των περιοχών στις οποίες ακόμα και σύγχρονες μονάδες λέιζερ καθίστανται ανίσχυρες να φέρουν αποτελέσματα, π.χ. όπως είναι η περιοχή των ματιών).

Οι χρήσεις της μεθόδου αφαίρεσης ημιμόνιμου τατουάζ ή μακιγιάζ από το πρόσωπο

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει το PhiRemoval:

-Όταν υπάρχει παλιό ημιμόνιμο τατουάζ ή ημιμόνιμο μακιγιάζ

-Όταν υπάρχει κακής ποιότητας ημιμόνιμο τατουάζ ή ημιμόνιμο μακιγιάζ

-Όταν υπάρχει διάχυση του χρώματος

-Όταν υπάρχει ένα κακό σχήμα φρυδιών

-Όταν έχει γίνει μεταβολή του χρώματος (κόκκινο, μπλε, γκρι, μωβ)

-Μπορεί να βοηθήσει μετά από εγχειρήσεις- ενέσιμες επεμβάσεις

-Όταν έχει γίνει άνιση εισαγωγής της χρωστικής

-Σε εφαρμογές που δεν έχει προηγηθεί η δημιουργία περιγράμματος-σχήματος

-Όταν υπάρχει διοξείδιο του τιτανίου στα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει κάλυψη

PhiRemoval: H τεχνική αφαίρεσης ημιμόνιμου τατουάζ ή μακιγιάζ είναι απολύτως ασφαλής

Το PhiRemoval, η τεχνική αφαίρεσης του παλιού ή κακής ποιότητας τατουάζ φρυδιών ή ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι η ασφαλέστερη της αγοράς.

Ο λόγος που κάνει την διαδικασία ασφαλή

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο PhiRemoval έχουν δημιουργηθεί έπειτα από πολυετή έρευνα και είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την καλύτερη φροντίδα του δέρματος. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Εμπιστευτείτε τα χέρια της Σταυρούλας Γιαννούλη και απαλλαγείτε από την ενοχλητική εικόνα ενός υπερβολικού τατουάζ φρυδιών ή μιας εφαρμογής Microblanding που δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσατε.

Τι συμβαίνει στο δέρμα με την  αφαίρεση ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών PhiRemoval

Το PhiRemoval, η διαδικασία αφαίρεσης ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών ή ημιμόνιμου μακιγιάζ ενεργεί σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το δέρμα δεν εμφανίζει ουλές, καψίματα ή σημάδια, καθώς επηρεάζεται μόνο η επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας, η οποία αναπλάθεται πολύ γρήγορα. Είναι πιθανό να χρειαστούν παραπάνω από δύο εφαρμογές για την ολοκλήρωση του PhiRemoval. Τα αποτελέσματά του είναι άμεσα ορατά.

Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι η πρώτη Ελληνίδα Μaster στο PhiRemoval

H brow expert, Σταυρούλα Γιαννούλη, περιγράφει όλη την διαδρομή για την κατάκτηση του τίτλου της πρώτης Ελληνίδας Master στο PhiRemoval. Ένας τίτλος που ήρθε μέσα από μελέτη και αφοσίωση.

«Κανένας τίτλος δεν κατακτιέται χωρίς κόπο. Είναι σαν να περιμένεις να ανέβεις στην κορυφή ενός βουνού χωρίς να περπατήσεις και να κουραστείς. Δεν μου αρέσει ο εύκολος δρόμος στα πράγματα. Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου και είμαι ο πιο αυστηρός κριτής του. Έχω καταφέρει να εμπνέω εμπιστοσύνη στους πελάτες μου όχι μέσω υποσχέσεων. Ποτέ δεν τάζω «εντυπωσιακό αποτέλεσμα». Μιλάω πάντα μέσα από την δουλειά μου και αποφεύγω τις υπερβολές. Θέλω πρώτα να εξετάζω προσεκτικά τις ανάγκες του ανθρώπου που έχω απέναντί μου και μετά να προχωρώ σε συμπεράσματα.

Γνωρίζω πολύ καλά τι αντίκτυπο έχει στην ψυχολογία μιας γυναίκας μια λάθος επιλογή για την εικόνα του προσώπου της. Η εμπειρία μου πάνω σε αυτό το κομμάτι, τα περιστατικά που έχω δει όλα αυτά χρόνια να περνούν από τα μάτια μου, με οδήγησε στην απόφαση να εξαντλήσω όλη μου την αφοσίωση πάνω στην μελέτη του PhiRemoval, της τεχνικής αφαίρεσης του τατουάζ φρυδιών ή του ημιμόνιμου μακιγιάζ (πχ. αφαίρεσης Microblading).

Θέλησα να μάθω όλα τα μυστικά της τεχνικής και να γίνω η πρώτη Master στην Ελλάδα, όχι για να προσθέσω έναν ακόμα τίτλο στο βιογραφικό μου αλλά για να εμπνεύσω κι άλλους τεχνίτες ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα που ακόμα δεν γνωρίζουν πώς να προσφέρουν αυτή την τόσο σημαντική παροχή στους πελάτες τους. Οι δικοί μου πελάτες μέσα από τις συζητήσεις που κάνω μαζί τους, γνωρίζουν τις δυνατότητες που υπάρχουν στο ημιμόνιμο μακιγιάζ (αλλά και στην απαλλαγή από αυτό, αν χρειαστεί!). Είμαι σε θέση πλέον να διδάξω όλα όσα έμαθα για το PhiRemoval και να παρέχω το ποιοτικότερο αποτέλεσμα στους ανθρώπους που έχουν μετανιώσει για το κακή ποιότητας τατουάζ που έκαναν ή θέλουν να απαλλαγούν από ένα παλαιότερο».

Η διαδρομή της κατάκτησης του τίτλου της Master στο PhiRemoval

«Τον Απρίλιο του 2017, έκανα το πρώτο βήμα και επέστρεψα σε θέση μαθήτριας και άρχισα να μελετώ όλα τα μυστικά αυτής της τεχνικής που για μένα προσωπικά φέρνει επανάσταση στον χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς απέκτησα τον τίτλο της PhiRemoval Artist (Τεχνίτρια) και έτσι, είχα και επισήμως την δυνατότητα να προχωρώ στην εφαρμογής της τεχνικής αφαίρεσης ημιμόνιμου τατουάζ ή μακιγιάζ σε πελάτες. Τον Νοέμβριο του 2018 έγινα Royal Artist, δηλαδή ανέβηκα σε επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης. Η εξειδίκευσή μου δεν ήθελα να σταματήσει εκεί. Τον Ιούνιο του 2019, ήμουν πλέον Master Assistant, δηλαδή έγινα βοηθός Master (δασκάλας). Η πανδημία του Covid-19 άλλαξε τους ρυθμούς της κατάκτησης του τίτλου της Master. Έτσι, η πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή μου στη γνώση ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Έγινα και επισήμως η πρώτη Master στο PhiRemoval στην Ελλάδα και είμαι έτοιμη να μεταλαμπαδεύσω όλες μου τις γνώσεις στους τεχνίτες και όλο μου τον ενθουσιασμό στους πελάτες μου».

H παγίδα του «εντυπωσιακού αποτελέσματος» και οι υπερβολές που αλλοιώνουν το πρόσωπο -Το PhiRemoval σας βγάζει από τη δύσκολη θέση

Η brow expert, Σταυρούλα Γιαννούλη, εξηγεί γιατί το PhiRemoval, η τεχνική αφαίρεσης του ημιμόνιμου τατουάζ ή μακιγιάζ είναι μια λύση που μπορεί να σώσει την ψυχολογία μιας γυναίκας που παρασύρθηκε σε μια παρορμητική επιλογή που αλλοίωσε το βλέμμα της.

«Είναι κάτι ανθρώπινο και πολύ συνηθισμένο το να παρασυρόμαστε από υποσχέσεις. Μια τεχνίτρια χωρίς πείρα και κατάρτιση που έχει επιλέξει να εφαρμόζει στους πελάτες της τεχνικές αμφίβολης ποιότητας μπορεί να υπόσχεται οικονομικό και γρήγορο αποτέλεσμα. Η τελική εικόνα, όμως, είναι τις περισσότερες φορές απογοητευτική και στερεί το δώρο της αυτοπεποίθησης για την ψυχολογία μιας γυναίκας. Τα υπερβολικά τατουάζ φρυδιών που σε τίποτα δεν προσομοιάζουν με το αποτέλεσμα που προσφέρει η εφαρμογή του Microblading μπορούν να αποφευχθούν. Πώς; Με την σωστή έρευνα. Μια πελάτισσα ή ένας πελάτης δεν θα πρέπει να αφήνεται τόσο εύκολα στα χέρια ενός τεχνίτη αν βλέπει ότι αυτός δεν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει για εκείνον ένα αποτέλεσμα εξατομικευμένο, δηλαδή προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Ένας τεχνίτης θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες του πελάτη του και λεπτομέρειες που θα τον οδηγήσουν στην επιλογή της κατάλληλης για εκείνον τεχνικής. Αν δείτε κάποιον τεχνίτη να σας υπόσχεται το αποτέλεσμα που βλέπετε σε μια φωτογραφία μιας άλλης γυναίκας ή να σας ζητά ένα υπερβολικά χαμηλό ποσό αμοιβής τότε θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Συνηθίζω να λέω ότι το φθηνό είναι ακριβό και ότι τατουάζ κακής ποιότητας συνήθως οδηγούν σε μεγαλύτερα έξοδα (εννοείται ότι μέσα σε αυτά είναι και το PhiRemoval που σας βοηθά να απαλλαγείτε από αυτό)».

Το PhiRemoval είναι η απόδειξη ότι όλα διορθώνονται. Είναι μια τεχνική που μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε το άγχος που σας έχει δημιουργήσει ένα τατουάζ φρυδιών ή ένα ημιμόνιμο μακιγιάζ που έχετε μετανιώσει.

Mια νέα ζωή με την Αφαίρεση Ημιμόνιμου Τατουάζ Φρυδιών PhiRemoval 

H brow expert, Σταυρούλα Γιαννούλη, περιγράφει τα οφέλη του PhiRemoval στην ψυχολογία αυτών που το δοκίμασαν:

«To PhiRemoval δεν είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα. Χαίρομαι που είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει τις βάσεις για να αποκτήσει το δικό του κοινό, όπως έκανα και με το Microblading. Το PhiRemoval έχει αλλάξει την ζωή όσων των εμπιστεύτηκαν και μπόρεσε να τους σπρώξει ξανά με ενθουσιασμό στην καθημερινότητά τους. Υπάρχει πληθώρα τεχνιτών που υπόσχονται πολλά και υπερβολικά πράγματα. Όμως, τελικά τι ζητά κάποιος για να νιώσει ακόμα καλύτερα με τον εαυτό του; Το μόνο που θέλει είναι να αναδείξει τα φυσικά του χαρακτηριστικά κι όχι να τα αλλοιώσει. Θέλω να πιστεύω ότι το PhiRemoval θα έχει εξέλιξη στην Ελλάδα και θα φτάσει στα αυτιά των ανθρώπων που το χρειάζονται. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς που δεν θέλουν απλά να αποσπάσουν χρήματα από εσάς, αλλά ενδιαφέρονται να βρουν αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή σας. Η τεχνική αφαίρεσης ημιμόνιμου τατουάζ ή μακιγιάζ είναι ένα βήμα για να γυρίσετε σελίδα και να αφήσετε το λάθος σας στο παρελθόν».